| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: prospero (šalim se, upalo mi u oko) NHF Citat: Pravi autor: Wolf-HR Heheh, Prospero- dobro da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? ovo zvuci kao recenica ovisnika. mogu prestati da zelim a![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Moja sestrična je pušila dosta dugo sve dok nije zatrudnila, i od onda nije zapalila niti jednu I to je jako odgovorno i zrelo od nje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #88 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
kazu da je to u volji. ako zbilja odlucis da ce prestati, onda ces prestati. nista bez odlucnosti. my kind of girl (i to ne mislim na neki lezbijski nacin )
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
Cudno je da si pomislila na lezbijski nacin, Di ima dima ima i vatre. ![]() Btw okorijeli nepusac. | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? a ne, stvarno, znam da zvuči glupo, ali nisam ti ja neki ovisnik koji pali jednu za drugom... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

(šalim se, upalo mi u oko)
NHF

volin zapalit, tj pusin ko mali turko
I to je jako odgovorno i zrelo od nje.