| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cipele u Društvo forumu; Gdje se u Zagrebu mogu kupiti cipele koje nisu srebrne, zlatne i sa hrpetinom cirkona i naravno da im je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Cipele Gdje se u Zagrebu mogu kupiti cipele koje nisu srebrne, zlatne i sa hrpetinom cirkona i naravno da im je nije cijena previsoka?? Uopće nema normalnih cipela već su sve kić i to me živcira!! Trebaju mi sandale na petu za svadbu (iduća subota) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: Cipele iskreno nebi znala ne konzumiram cipele... ![]() al kolko vidim kad shechem po gradu imash na svakom kutu od jeftinijih duchana tipa ROBERTO I MORANDI do skupljih GULIVER,DOLAC I GABANA ITD. ma odi u neki shoping centar i nachi chesh nesh po svom ukusu! sretno ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Cipele i ja imam isti problem ![]() ono što mene zanima je dal netko zna gdje se mogu kupiti kopče za cipele.. imam jedne s ukrasnim kopčicama, naprijed na prstima, i sad mi se na jednoj cipeli strgala..pa me zanima...gdje se mogu kupiti takve stvari šuster mi je reko da nađem pa da će mi onda promijeniti.. al ja ne znam di bih uopce gledala... pliz pomagajte ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.