| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi čist račun duga ljubav wtf.? u Društvo forumu; konobar mene i frenda časti prije tjedan dana svakog s po jednom cugom zbog čega mu svatko od nas dvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 6
![]() | čist račun duga ljubav wtf.? konobar mene i frenda časti prije tjedan dana svakog s po jednom cugom zbog čega mu svatko od nas dvoje drugi put plaća još po jednu. ubacujemo novac u djubox i konobar ga isključuje, jer je "fajrunt". želim se pobuniti, ali frend govori da ga pustim na miru. ajde vi sad recite je li to u redu? i od frenda i od konobara i od mene. drugi frend kaze da je ovaj trebao razbiti konobara, a konobar kaze da ne smije pustat djubox nakon fajrunta. ja nista ne govorim, jer mi frend ne dozvoljava i ludim u sebi zbog takvih nepravdi! 1. što bi bilo ispravno napraviti u gornjoj situaciji? 2. da li platite pice poznanicima koji su i vas jednom pocastili? 3. zasto su neki ljudi sto si bolji prema njima gori prema tebi? (konobar je, dok mu nismo platili cugu, cijelo vrijeme trckarao oko nas, mijenjao pepeljare, zvao da pogledamo neki film s njim, a nakon sto je dobio cuge, iskljucio je jukebox) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? možda ima loša iskustva s ljudima koji se ne daju istjerati nakon zatvaranja (ne kažem da ste ti, dečko i prijatelji takvi), a možda doma ima bolesnu mamu i htio je što prije kući. uglavnom, ne znam njegovu stranu priče. znaš li je ti? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 6
![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? živi s curom koja je bila s njim tamo i još je rekao tokom večeri da poslije ide negdje pit. mislim da bi bilo u redu da nas je bar upozorio da će ugasiti i da nećemo stići poslušati kad smo se već tokom večeri malo družili i pričali. no, ovo s lošim iskustvom s ljudima koji ostaju- može biti da si u pravu, svejedno, ne bih tamo nastavila sjedit da je rekao da će fajrunt i da više ne puštamo pjesme. sve je bilo tako iznenada i bez upozorenja i ne-fer, osjećam se pokradeno bez obzira što su to bile samo kovanice za muziku ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? frend koji je rekao da je onaj drugi frend trebao razbit konobara nije baš normalan 1. pa šta niste stavili pjesme kad ste došli ili tijekom cuganja a ne 5 do 12...i ako mu je rečeno da gasi jukebox kad je fajrunt onda nek ga gasi...tko zna kakav mu je šef...možda je već prije najebao zbog takvog nečeg... 2. naravno da ću platit...ili kao uzvrat na dobivenu cugu ili ću odmah prvi kupit cugu sebi i njemu/njoj 3. trčakarao je oko vas jer se bavi uslužnom djelatnošću ...i da nije trčkarao opet bi srala kako je loš i zanemaruje vas...i čime se ti uopće zabrinjavaš kad zbog ove situacije dovodiš u pitanje vjeru u ljude i njihovu dobrotu odnosno zlobu...ti daješ tvrdnju "zasto su neki ljudi sto si bolji prema njima gori prema tebi?"...čekaj sad si ti extra dobra prema njemu jer ste mu ti i frend platili cugu svaki a on vam je isključio jukebox jer je morao...kako ste vi sve bolji prema njemu a on sve gori prema vama ![]() koja nečovječnost od konobara ...on je i vama platio cugu i sama si rekla da je bio oko vas stalno i ti ga posereš jer je morao nešto napravit...jesi razmislila da bi to napravio bilo kome jer je fajrunt bez obzira dobio cugu ili ne?
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Slazem se u potpunosti s pajo-patkom.....Pa sto ako ste mu platili cugu sigurno niste jedini , zar zbog toga covjek mora ugroziti svoj posao?Ili u krajnjoj liniji zasto da zbog vas ostaje duze , a nemozes reci i da je fajront bio iznenada jer koliko sam shvatila vec ste par puta bili u istom lokalu dakle nije vam nepoznato do kada je otvoren.Po mom misljenju ste samo sebicni i uopce nemislite na druge.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:45.

...i da nije trčkarao opet bi srala kako je loš i zanemaruje vas...i čime se ti uopće zabrinjavaš kad zbog ove situacije dovodiš u pitanje vjeru u ljude i njihovu dobrotu odnosno zlobu...ti daješ tvrdnju "zasto su neki ljudi sto si bolji prema njima gori prema tebi?"...čekaj sad si ti extra dobra prema njemu jer ste mu ti i frend platili cugu svaki a on vam je isključio jukebox jer je morao...kako ste vi sve bolji prema njemu a on sve gori prema vama
...on je i vama platio cugu i sama si rekla da je bio oko vas stalno i ti ga posereš jer je morao nešto napravit...jesi razmislila da bi to napravio bilo kome jer je fajrunt bez obzira dobio cugu ili ne?
Grijesiti je ljudski ...