Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi čist račun duga ljubav wtf.? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tinnica konobar mene i frenda časti prije tjedan dana svakog s po jednom cugom zbog čega mu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-08, 12:35   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: čist račun duga ljubav wtf.?

Citat:
Pravi autor: tinnica Pogledaj Poruke
konobar mene i frenda časti prije tjedan dana svakog s po jednom cugom zbog čega mu svatko od nas dvoje drugi put plaća još po jednu. ubacujemo novac u djubox i konobar ga isključuje, jer je "fajrunt". želim se pobuniti, ali frend govori da ga pustim na miru. ajde vi sad recite je li to u redu? i od frenda i od konobara i od mene. drugi frend kaze da je ovaj trebao razbiti konobara, a konobar kaze da ne smije pustat djubox nakon fajrunta. ja nista ne govorim, jer mi frend ne dozvoljava i ludim u sebi zbog takvih nepravdi!

1. što bi bilo ispravno napraviti u gornjoj situaciji?
2. da li platite pice poznanicima koji su i vas jednom pocastili?
3. zasto su neki ljudi sto si bolji prema njima gori prema tebi? (konobar je, dok mu nismo platili cugu, cijelo vrijeme trckarao oko nas, mijenjao pepeljare, zvao da pogledamo neki film s njim, a nakon sto je dobio cuge, iskljucio je jukebox)
petpostavljam da nemaš više od 17 god.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 13:27   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 8
tinnica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Čuj, da ja radim u bircu i da netko ubaci u jukebox da piči neka pasuljara, ja bih isto isključio, pa da si mi poslala bocu Chivasa.

Sad, kakva je mjuza pičila iz jukeboxa?
e da! on je inace metalac, a ja sam pustila hip hop. i onda kad ga je iskljucio s pokvarenim smješkom je rekao: nema vise ime benda

nisam dosla na kraj radnog vremena, neg je bilo dobro pa je brzo prošlo

nema veze, hvala svima!

Zadnji Uredio tinnica : 27-04-08 u 13:35.
tinnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 16:08   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

ja nemam zivaca ovo citati...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 17:07   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 833
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: tinnica Pogledaj Poruke
e da! on je inace metalac, a ja sam pustila hip hop. i onda kad ga je iskljucio s pokvarenim smješkom je rekao: nema vise ime benda

nisam dosla na kraj radnog vremena, neg je bilo dobro pa je brzo prošlo

nema veze, hvala svima!

Izgleda da sam ja ipak bio najbliže dijagnozi! Stvar je glazbenog (ne)ukusa, a ne kućnog reda.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 17:09   #25 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Mislim da je tema i sam događaj od tako malog značaja da mi je žao što sam napisao ovih tridesetak slova.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 18:15   #26 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Aris...ja samo mogu reći "kralju"
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 18:43   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mislim da je tema i sam događaj od tako malog značaja da mi je žao što sam napisao ovih tridesetak slova.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:27   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

14 ili 15 godina?
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:59   #29 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

14 i pol

Jebem ti ovakve probleme
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 21:07   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kak ne shvaćaš?

To ti je jedan od onih ozbiljnih kao kako nabaviti ispričnicu za 2 dana koje sam provela negdje umjesto na konstrukcijama. Nije to za zezat se.

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108