| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi čist račun duga ljubav wtf.? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tinnica konobar mene i frenda časti prije tjedan dana svakog s po jednom cugom zbog čega mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 8
![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Citat:
nisam dosla na kraj radnog vremena, neg je bilo dobro pa je brzo prošlo nema veze, hvala svima! ![]() Zadnji Uredio tinnica : 27-04-08 u 13:35. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Citat:
Izgleda da sam ja ipak bio najbliže dijagnozi! Stvar je glazbenog (ne)ukusa, a ne kućnog reda. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Mislim da je tema i sam događaj od tako malog značaja da mi je žao što sam napisao ovih tridesetak slova.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? 14 i pol ![]() Jebem ti ovakve probleme ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #30 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Kak ne shvaćaš? ![]() To ti je jedan od onih ozbiljnih kao kako nabaviti ispričnicu za 2 dana koje sam provela negdje umjesto na konstrukcijama. Nije to za zezat se. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.