| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi čist račun duga ljubav wtf.? u Društvo forumu; Mislio sam da nije platila račun pa da joj je bed Tinnica a da opet odeš u taj birc i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Mislio sam da nije platila račun pa da joj je bed ![]() Tinnica a da opet odeš u taj birc i ubaciš par kovanica u juboxu, al odi prije dnevnika, tako da ne bude fajrunt ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Koji naslov teme u ženskom kutku... ja sam mislio kako će bit opisan neki bezvezan problem kao... ja i dečko živimo skupa.. on bi htio da kupimo plazmu, a ja bi za te novce nešto drugo... A ono ipak tema za razmišljanje ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Ma najbolje je sada organizirati masovne prosvjede ili sakupljati potpise na nekom trgu da doticni dobije otkaz...... ili cemo napraviti humanitarnu akciju da ostecenoj strani nadoknadimo stetu ....ipak su to kovanice za djuboks nije to makar sta.... ja neznam ali cini mi se da se ovako nesto strasno nije nikada dogodilo kod nas u drzavi .....prestrasno .....mene sad vec strah tih konobara.....![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: čist račun duga ljubav wtf.? joj da vidis to sam preidjela...pa nista skupljat cemo i praksitene.....ili je to mozda vec ozbiljnije...PTSP....ko zna.....ajoooj stvarno sto vise razmisljam sve je gadnija i ozbiljnija situacija.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: čist račun duga ljubav wtf.? Baš tako ![]() Ovaj, ja kad sam konobarila kad mi je neka mušterija dodijavala dugo nisam znala šta napraviti... Namjerno ostaje dugo ne misleći na konobara/icu jer, on je ipak samo konobar... ( ) I tražio me jedan gost cijelu večer da mu točim miš - maš..... Ma nabijem te na miš maš, nije bio ni miš ni maš!Tek kad smo ugasili svijetlo se pitalo kaj smo malo prekasno ostali....? Ne niste... Nabijem vaš na miš maš.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

ja neznam ali cini mi se da se ovako nesto strasno nije nikada dogodilo kod nas u drzavi
.....prestrasno