| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; baš mi pašu, a vama?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: crnci Pre dve godine sam upoznala nekog crnca ali ni dan danas ne znam kako se zove , tj rekao mi ali nisam ga razumela od buke u diskoteci...Poljubili smo se jenom, ili dvaput, i vise nikad se nismo videli. Znam samo da je iz Engleske! ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci nemam nikakvo posebno misljenje o tome. covjek kao i svaki drugi.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Mene osobno fizicki ne privlace. A ovako za pricu, sta ja znam, druga kultura, drugi mentalitet, u nekom rap điru vecina, sta ja znam, nikad se nisam bas kužila s njima, a sad mozda mi je bilo ljigavo sta kad bi dosli u ST sve bi cure doslovno slinile po njima, pa nisam tila bit jedna od njih, pa sam ih mozda podsvjesno ignorirala. To govorim iz svog iskustva, a inace ljudi ka ljudi, nemam ih potrebe ni dizat u nebesa, niti ih podcjenjivat. Svejedno mi je.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!