Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; baš mi pašu, a vama?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 22:18   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika rock*TiNa*punk

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 6
rock*TiNa*punk se izdvaja iz mase
crnci

baš mi pašu, a vama?
rock*TiNa*punk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 22:19   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: crnci

stvarno?

kak to misliš ''pašu''?

s koliko si ih pasala?
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 22:25   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

niti jednog nisam upoznala...preporucas?
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 13:48   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Pre dve godine sam upoznala nekog crnca ali ni dan danas ne znam kako se zove , tj rekao mi ali nisam ga razumela od buke u diskoteci...Poljubili smo se jenom, ili dvaput, i vise nikad se nismo videli. Znam samo da je iz Engleske!
Star 25-06-07, 23:08   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

meni se ne svidjaju bas previse
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:21   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ima mi nekih slatkih,koje vidim na televiziji,al ovak nisam nijednog upoznala!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:32   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

nemam nikakvo posebno misljenje o tome. covjek kao i svaki drugi.
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:48   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

nekako me ne privlace,neznam nije diskriminacija,ali ne,nesvidjaju mi se..
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:55   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Mene osobno fizicki ne privlace. A ovako za pricu, sta ja znam, druga kultura, drugi mentalitet, u nekom rap điru vecina, sta ja znam, nikad se nisam bas kužila s njima, a sad mozda mi je bilo ljigavo sta kad bi dosli u ST sve bi cure doslovno slinile po njima, pa nisam tila bit jedna od njih, pa sam ih mozda podsvjesno ignorirala.
To govorim iz svog iskustva, a inace ljudi ka ljudi, nemam ih potrebe ni dizat u nebesa, niti ih podcjenjivat. Svejedno mi je.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:07   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

prijatelj iz njemačke mi je crnac i neznam zašto kada dođe vamo sve cure skaću oko njega???
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnci, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103