Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; zato što je crn. to ja zovem rasnom diskriminacijom...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 00:09   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: crnci

zato što je crn.

to ja zovem rasnom diskriminacijom
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:10   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,255
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

to ni ja nikad nisam razumjela. valjda fascinacija drugom bojom koze ili sta vec. nije da sam rasist, sve je to meni ok, al mislim da mi se bijelci vise svidaju
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:10   #13 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

di je pocrnio,u njemačkoj?? hahaa...da ni turchin...

meni su nemam..kaj ja znam..onaj mali iz ljubuškog je in..ovi ostali..imaju prevelike...
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:11   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
prijatelj iz njemačke mi je crnac i neznam zašto kada dođe vamo sve cure skaću oko njega???
pa ja znam,bar moja dobra frendica je luuuuuddddaaa za bilo kakvim crncem,jednostavno kad vidi na tv il negdje poooludi
kao sto neke muske pale crnkinje,ista stvar
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:11   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
di je pocrnio,u njemačkoj?? hahaa...da ni turchin...
Ne,nego je s obale bjelokosti

Hehehe,a koja je tek scena bila kad sam s crncem i kinezom sjedio na moru u jednom caffeu

Zadnji Uredio eva : 26-06-07 u 00:19.
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:16   #16 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

i dođe konobar aboriđan
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:21   #17 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:

Hehehe,a koja je tek scena bila kad sam s crncem i kinezom sjedio na moru u jednom caffeu
I onda dosa barba sa znackom?

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:22   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
prijatelj iz njemačke mi je crnac i neznam zašto kada dođe vamo sve cure skaću oko njega???

To se desava (da devojke "polude" kad ih vide ) jer na nasim prostorima (bilo da je Hrvatska, Makedonija, ili Srbija) ih nema bas toliko kao u Evropi ili Americi.Ja licno kad vidim nekog crnca na ulici ovde u Beogradu bude mi simpaticno jer ih ne vidjam bas cesto, i moram nesto da prokomentarisem ali pozitivno! Nisu mi ni "WoW" ali nisu mi ni odvratni! Ljudi ko ljudi!
Star 26-06-07, 00:24   #19 (permalink)
pure

haha a kak njima vidiš crno ispod noktiju?ili kak znash da ni opal u blato,a?
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:24   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
I onda dosa barba sa znackom?
Hehehe,smješno ali istinito,svi su gledali u nas a ja sam umirao od smijeha! Primitivci!

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
haha a kak njima vidiš crno ispod noktiju?ili kak znash da ni opal u blato,a?
poslje sunčanja bijeli,ostane sol na njima
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnci, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108