| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; zato što je crn. to ja zovem rasnom diskriminacijom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci to ni ja nikad nisam razumjela. valjda fascinacija drugom bojom koze ili sta vec. nije da sam rasist, sve je to meni ok, al mislim da mi se bijelci vise svidaju ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci di je pocrnio,u njemačkoj?? hahaa...da ni turchin... meni su nemam..kaj ja znam..onaj mali iz ljubuškog je in..ovi ostali..imaju prevelike...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Citat:
![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Citat:
To se desava (da devojke "polude" kad ih vide ) jer na nasim prostorima (bilo da je Hrvatska, Makedonija, ili Srbija) ih nema bas toliko kao u Evropi ili Americi.Ja licno kad vidim nekog crnca na ulici ovde u Beogradu bude mi simpaticno jer ih ne vidjam bas cesto, i moram nesto da prokomentarisem ali pozitivno! Nisu mi ni "WoW" ali nisu mi ni odvratni! Ljudi ko ljudi!
__________________ ♥ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.