| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; dobro bush ti rekel ili ne kaj si trgoval s kinezom?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci ja ih poznajem dosta.... malo su umisljeni... imaju velikog( bar ima ovaj 1 sto sam vidjela), ali losi su brijaci( sa 2 sam zabrijala). ohladila se. hvala volim kad su tamni decki ali mi res peceno bas i nije odabir
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Mislim da je to više fama oko velikog, nego što je stvarno velik... Kada je nešto razvikano, počet ćeš to tako i uzimat premda je zapravo u ili ispod prosjeka. Čitala sam da su crnci zapravo po veličini penisa iza bjelaca koji u prosjeku imaju nešto veće... Ima crnac sa menom na godini, ljudi k'o ljudi...na maturalcu upoznala par (davno je to bilo) i na moru di ljetujem ima jedan... Ništa posebno. Dvije noge, dvije ruke, dvije glave( )...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: crnci ahh pa normalno... samo zbog boje koze nisu drugaciji od ostalih, kao ni po icemu drugome... ali meni se ne svidjaju njihovi svjetliji dlanovi, pa izrazajno crveno meso u cubama dok pricaju pa jos i bljesteci zubi u crnini itd itd.. jenostavno me kao decki ne privlace uostalom... ni romi me ne privlace... kao ni puno drugih.. al ne bih o tome jer sam vec imala okrsaje zbog toga ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci ma nisu nis posebno osim sto su umisljeni.... jednostavno su drukciji pa privlace. meni su prije bili super divni krasni,a sada bi rade jednog svog buci buci bjelca nego crnca sa velikim k...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

uostalom... ni romi me ne privlace... kao ni puno drugih.. al ne bih o tome jer sam vec imala okrsaje zbog toga