Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; dobro bush ti rekel ili ne kaj si trgoval s kinezom?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 00:27   #21 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,985
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: crnci

dobro bush ti rekel ili ne kaj si trgoval s kinezom?
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:30   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
dobro bush ti rekel ili ne kaj si trgoval s kinezom?
Ništa prijatelj i zove se Pfuck
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 13:35   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja općenito volim malo tamnoputije i tamnokose dečke, a crnci su mi isto dobri, ali uživo još nisam vidjela zgodnog, samo na tv-u....
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 22:03   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja ih poznajem dosta.... malo su umisljeni... imaju velikog( bar ima ovaj 1 sto sam vidjela), ali losi su brijaci( sa 2 sam zabrijala).
ohladila se.
hvala volim kad su tamni decki ali mi res peceno bas i nije odabir
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 22:04   #25 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Kako znaš da ima velikog? Vidjela si?

ups, toliko sam se zbunila da nisam skužila da si napisala da si vidjela.

Zadnji Uredio Wamp : 05-07-07 u 22:12.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 22:27   #26 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mislim da je to više fama oko velikog, nego što je stvarno velik... Kada je nešto razvikano, počet ćeš to tako i uzimat premda je zapravo u ili ispod prosjeka. Čitala sam da su crnci zapravo po veličini penisa iza bjelaca koji u prosjeku imaju nešto veće...
Ima crnac sa menom na godini, ljudi k'o ljudi...na maturalcu upoznala par (davno je to bilo) i na moru di ljetujem ima jedan... Ništa posebno. Dvije noge, dvije ruke, dvije glave()...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 23:40   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ahh pa normalno... samo zbog boje koze nisu drugaciji od ostalih, kao ni po icemu drugome... ali meni se ne svidjaju njihovi svjetliji dlanovi, pa izrazajno crveno meso u cubama dok pricaju pa jos i bljesteci zubi u crnini itd itd.. jenostavno me kao decki ne privlace uostalom... ni romi me ne privlace... kao ni puno drugih.. al ne bih o tome jer sam vec imala okrsaje zbog toga
Star 06-07-07, 01:11   #28 (permalink)
Cobeta

Pa Romi su lijepi ko lutke, heh.... a što se crnaca tiče podrazumijeva se da su "ljudi ko ljudi"...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:24   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma nisu nis posebno osim sto su umisljeni.... jednostavno su drukciji pa privlace.
meni su prije bili super divni krasni,a sada bi rade jednog svog buci buci bjelca nego crnca sa velikim k...
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:27   #30 (permalink)
Cobeta

Pa ja ne bih nikad bila s nekim samo zato jer je te određene rase...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnci, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108