| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Pa ja ne bih nikad bila s nekim samo zato jer je te određene rase... a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,380
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci ovisi o ukusima,kao i kod bjelaca. il ti se svida ili ne nema tu veze boja koze( bar meni)
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! Zadnji Uredio blackdevilles : 31-08-07 u 13:09. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 144
![]() ![]() | Re: crnci Bude mi mastu ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #39 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Riječima Fani Čapalije " It's ok"Kak su ti hot, a nema ih kod nas? I od kud ti da ih nema? Kaj, da ih ima ne bi ti bili hot? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

nije mi bitno 

Riječima Fani Čapalije " It's ok"