Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; ... i ja isto, još ako imaju plave oči...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 21:59   #41 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: crnci

... i ja isto, još ako imaju plave oči
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:15   #42 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma ako je netko zgodan onda nije bitno koje je rase, lijep je i tocka...Ali meni osobno ima ful slatkih azijata ili ti ga Japanaca i Kineza...Zna bit tako slatkih...Jer osobno volim crnokose decke, a jos ako imaju plave oci..MAMA MIA...
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:52   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Ma ako je netko zgodan onda nije bitno koje je rase, lijep je i tocka...
potpisujem
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:02   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
potpisujem
Potpisujem potpis?

Osobno sam imala prilike upoznati afroamerikance i taj dečko mi se činio ok, premda smo se upoznali u prolazu i razgovarali samo 20 min jer sam čekala svoju grupu da dođe od nekud da idemo dalje u razgledavanje...

I mislim da ne treba generalizirati kako je blackdevilles rekla da su svi umišljeni zbog velikog pimplača... Pošto smo zaključili da crnac (afroamerikanac) je čovjek ko čovjek / Svi su ljudi različiti(unikati) / Svi su crnci (afroamerikanci) različiti (unikati)
Ponašaj se prema drugima kako želiš da se oni odnose prema tebi

blackdevilles no hard filings svejedno bi do tebe u Ri
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:40   #45 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A zašto svaki crnac mora bit "afroamerikanac"?

Što ako je neki crnac, na primjer, iz Velike Britanije? je li on onda "afrobritanac"? A crnac iz Francuske bio bio "afrofrancuz"? Crnac iz Portugala bi bio "Afroportugalac"? A što je John Carew? Afronorvežanin? Afroviking?

A što ćemo sa crncima iz Australije? Oni nemaju nikakve veze ni sa Afrikom, ni sa Amerikom? Što su oni? Australoaustralci? A crnac porijeklom iz Australije koji ima švedsko državljanstvo? Taj bi bio "australošveđanin"? Ili možda "švedoaustralac"?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:54   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan

Dobro, ja sam čula da bi se tako ispravno trebalo govoriti da u tom nazivu nema rasističke nastrojenosti...
Al sad kad čitam iznova tvoj odgovor jasno mi je što želiš reći... Imaš pravo, maj bed, čak sam i provjerila, to ti je kad jezik radi brže od mozga (u ovom slučaju prsti ili kad ne želiš da ispadneš kojim slučajem rasist?
...ime kojim se danas u SAD službeno i etnički označavaju Amerikanci afričkog porijekla...nastoji zamijeniti izraz "crnci" koji se u dijelu tadašnje crnačke zajednice smatrao jednako uvredljivim kao "negro" i "obojani"...
Hvala na ispravci damfisk

Zadnji Uredio dadyml : 01-09-07 u 15:57.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:56   #47 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma nema problema... meni se osobno gade takve "politički korektne" gluposti

Zašto bi riječ "crnac" bila uvredljiva? Pa je li čovjek crn? Je. E pa onda je crnac. Jesam li ja bijel? Jesam. E pa onda sam bijelac.

Ne vidim nikakav problem u tome.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 16:01   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

To ovdje kod nas nije uvredljivo, ali u SAD-u zbog razloga navedenih gore je.

Nema nikakvih problema više sve smo riješili, ti si bijelac, ja sam bijelkinja i to je to...

Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 16:01   #49 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:23   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Plave oči već imam, pofarbam se u crno! I to je to. Postanem crnac. Znači onda će se sve cure okretat zamnom?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnci, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108