| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi crnci u Društvo forumu; ... i ja isto, još ako imaju plave oči... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Ma ako je netko zgodan onda nije bitno koje je rase, lijep je i tocka...Ali meni osobno ima ful slatkih azijata ili ti ga Japanaca i Kineza...Zna bit tako slatkih...Jer osobno volim crnokose decke, a jos ako imaju plave oci..MAMA MIA...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: crnci Citat:
![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: crnci Potpisujem potpis? Osobno sam imala prilike upoznati afroamerikance i taj dečko mi se činio ok, premda smo se upoznali u prolazu i razgovarali samo 20 min jer sam čekala svoju grupu da dođe od nekud da idemo dalje u razgledavanje... I mislim da ne treba generalizirati kako je blackdevilles rekla da su svi umišljeni zbog velikog pimplača... Pošto smo zaključili da crnac (afroamerikanac) je čovjek ko čovjek / Svi su ljudi različiti(unikati) / Svi su crnci (afroamerikanci) različiti (unikati) Ponašaj se prema drugima kako želiš da se oni odnose prema tebi ![]() blackdevilles no hard filings svejedno bi do tebe u Ri |
| | |
| | #45 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci A zašto svaki crnac mora bit "afroamerikanac"? Što ako je neki crnac, na primjer, iz Velike Britanije? je li on onda "afrobritanac"? A crnac iz Francuske bio bio "afrofrancuz"? Crnac iz Portugala bi bio "Afroportugalac"? A što je John Carew? Afronorvežanin? Afroviking? A što ćemo sa crncima iz Australije? Oni nemaju nikakve veze ni sa Afrikom, ni sa Amerikom? Što su oni? Australoaustralci? A crnac porijeklom iz Australije koji ima švedsko državljanstvo? Taj bi bio "australošveđanin"? Ili možda "švedoaustralac"?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: crnci Dobro, ja sam čula da bi se tako ispravno trebalo govoriti da u tom nazivu nema rasističke nastrojenosti... Al sad kad čitam iznova tvoj odgovor jasno mi je što želiš reći... Imaš pravo, maj bed, čak sam i provjerila, to ti je kad jezik radi brže od mozga (u ovom slučaju prsti ili kad ne želiš da ispadneš kojim slučajem rasist? ...ime kojim se danas u SAD službeno i etnički označavaju Amerikanci afričkog porijekla...nastoji zamijeniti izraz "crnci" koji se u dijelu tadašnje crnačke zajednice smatrao jednako uvredljivim kao "negro" i "obojani"... Hvala na ispravci damfisk ![]() Zadnji Uredio dadyml : 01-09-07 u 15:57. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crnci Ma nema problema... meni se osobno gade takve "politički korektne" gluposti Zašto bi riječ "crnac" bila uvredljiva? Pa je li čovjek crn? Je. E pa onda je crnac. Jesam li ja bijel? Jesam. E pa onda sam bijelac. Ne vidim nikakav problem u tome.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

svejedno bi do tebe u Ri
Imaš pravo, maj bed, čak sam i provjerila, to ti je kad jezik radi brže od mozga (u ovom slučaju prsti ili kad ne želiš da ispadneš kojim slučajem rasist?