To znači napućiti, naškubiti usne?![]()
Raspravljate o temi Čubenje u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Cure, ajmo razjasniti jedan fenomen? Zasto se vecina zenske populacije čubi? Pogotovo kad se fotka? Il ono - stavlja sminku ...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
To znači napućiti, naškubiti usne?![]()
Potpisi su za budale.
tako je.
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
a ma to je lako, zene su komplicirane i uvik se vide u gorem svitlu nego to jesu, ili su umisljenje pa se vide puno bolje, no dobro bilo kako bilo zasto paun siri rep i tako to, isticu svoje adute i tako to![]()
hjoj... a zamisli da se načubi fani stipković
ili neven ciganović![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Ma ti mislis da je to lako
Za sve vam je odgovor - zene su komplicirane
Ma ne vjerujem da je to isticanje aduta, bolje se onda naprčit ili izbacit sise..
Kakve koristi od toga, znala sam vidjeti zenske koje sloze takvu facu i ne pomicu. a vidis im grc u licu..
Meni je to uvijek bilo smjesno![]()
Okej, ako nije isticanje aduta, onda je svakako pakost. "Sad ću ja naškubiti usne pa ti vidi kako ćeš poslije zatvoriti album, ha!"![]()
Potpisi su za budale.
Evo ja ću usne da stavim:
![]()
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Dobro, a sta ako ima ruzna usta i ide se čubit? onda to nije isticanje aduta..
to je podsvjesna zelja za silikonima
zanetti - to su lijepa usta, normalna..