Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; dali gledate frajeru u tenisice dok se upoznavate ili ovako općenito kad ga vidite negdje vani ili u kafiću ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-12-06, 22:33   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,652
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Cure dali gledate frajeru u cipele?

dali gledate frajeru u tenisice dok se upoznavate ili ovako općenito kad ga vidite negdje vani ili u kafiću

ja nemrem smisliti neku zgodnu curu sa ružnim ukusom za cipele
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 22:48   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase
Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?

ha ha ne mogu vjerovat.prvo kad vidim trebu pogledam kaj nosi na nogama.Od toga skuzis kak se inace oblaci kaj slusa i dal opcenito ima stila.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 22:49   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

naravno da da.ima jedan izbacivac ful je napet al mu ni ja ni frendica vec par puta nismo prisle jer ima ocajneeeeeeeeeeeee nikice
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 22:52   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,468
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

lol

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 22:53   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,652
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
ha ha ne mogu vjerovat.prvo kad vidim trebu pogledam kaj nosi na nogama.Od toga skuzis kak se inace oblaci kaj slusa i dal opcenito ima stila.
pa da, ja isto to uvijek gledam, heheh

pa to je najbitnije
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:16   #6 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

ne, nikad. osim ako bas boja/kroj nisu upaljivi.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:23   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

gledam ja sve... pa i to.. ali nije mi toliko bitno kakve su, iako mi je ljepše vidjet tenisice i sportski tip.. nego samo da je dečko uredan...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:25   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,468
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

sta to pise na kraju, napaljivi?

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:38   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ni ja isto ne gledam u cipele, jedino ako nisu neke ekstra stare i ofucane... onda mi pogled odleti na to...

E da najgore mi je kod ženske vidjeti bijele čizme... ne mogu zamisliti da to ide uz nešto... a još kada su lakirane ... zbljuv odavde do Marsa...
Više gledam ženama u šuze nego dečkima...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:41   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
naravno da da.ima jedan izbacivac ful je napet al mu ni ja ni frendica vec par puta nismo prisle jer ima ocajneeeeeeeeeeeee nikice
ma kako je samo mogao... isuse moj bože koji jadnik... mislim ne mogu vjerovati tako nešto... zaista koma...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cipele, frajer, tenisice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108