| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan dali gledate frajeru u tenisice dok se upoznavate ili ovako općenito kad ga vidite negdje vani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? morala sam ovo dignut mislila sam da samo ja poput nekog fetišiste odmjeravam obuću. vrlo mi je bitno kakva je i donosim na temelju toga svoj sud o nekome. ne mislim tu na školarce, nego na osobe koje same kupuju obuću. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? pa i meni je bitno. ne želim da ljudi govore:vidi ove glupače,hoda s likom koji nosi ružne tenisice ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
![]() Meni je bitan sveukupni dojam, pa tako i cipele/patike/japanke ili šta god da ima na nogama..... bilo je situacija da tip izgleda full mrak, pogledam dole...a ono Pumice prljave ko da je nogomet igrao u svinjcu..... ![]()
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? ....i onda sa istim tim shuzama ideš đir po gradu među sve one zgodne tete.... lucky you! ![]()
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Jednostavno.. kad sam na spoju i primjetim da odmjerava bilo sto na meni, nekad cak i ne, dobro je uvaliti joj nesto tipa: "Kako to da na svakom spoju cura gleda kako sam obucen, pa misli.. vidi kako ne zna uparit boje, au a tek ove cipele, ko da je trazio savjete baustelca kad se oblacio za ovu prigodu. ako bilo sta bude medju nama ozbiljnije, necu ja imat vremena non stop mu visit za vratom i govorit mu kako crvena uska majica ne dolazi u obzir, pogotovo s lanenim hlacama i tenisicama... itd.itd." Dobijete osmijeh, malo zbunjenosti i sl. S malo sarkazma presjecete ako vam se njena prica ne svidja i rijetko koja ce bit zadrta i davat vam daljnje komentare na cipele i sl. |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
« Vaginine frizure
|
Yasmin_help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

lucky you!