Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan dali gledate frajeru u tenisice dok se upoznavate ili ovako općenito kad ga vidite negdje vani ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-08, 18:40   #111 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
dali gledate frajeru u tenisice dok se upoznavate ili ovako općenito kad ga vidite negdje vani ili u kafiću

ja nemrem smisliti neku zgodnu curu sa ružnim ukusom za cipele
Ma, što se mene tiče, lik može i ne bit Apolon, samo da ima ukus u odabiru obuće koji mi odgovara. Jako mi je to važno
starka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 10:08   #112 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

morala sam ovo dignut

mislila sam da samo ja poput nekog fetišiste odmjeravam obuću.
vrlo mi je bitno kakva je i donosim na temelju toga svoj sud o nekome.
ne mislim tu na školarce, nego na osobe koje same kupuju obuću.
rebecca brandon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 12:44   #113 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,301
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

pa i meni je bitno.
ne želim da ljudi govore:vidi ove glupače,hoda s likom koji nosi ružne tenisice
GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 15:43   #114 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-08
Godina: 23
Poruka: 172
Danwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: čokoladna_ki$$ Pogledaj Poruke
pa i meni je bitno.
ne želim da ljudi govore:vidi ove glupače,hoda s likom koji nosi ružne tenisice
Daaaa...sigurno će netko reći da si glupača jer tip sa kojim hodaš ima kakve-takve shuze....

Meni je bitan sveukupni dojam, pa tako i cipele/patike/japanke ili šta god da ima na nogama..... bilo je situacija da tip izgleda full mrak, pogledam dole...a ono Pumice prljave ko da je nogomet igrao u svinjcu.....
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 16:16   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

...ali ja baš volim igrat nogomet u svinjcu...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 16:25   #116 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-08
Godina: 23
Poruka: 172
Danwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
...ali ja baš volim igrat nogomet u svinjcu...
....i onda sa istim tim shuzama ideš đir po gradu među sve one zgodne tete.... lucky you!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 16:27   #117 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

neee!
nogomet igram bos
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 17:36   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-09-08
Poruka: 364
alan shore se izdvaja iz mase

Jednostavno.. kad sam na spoju i primjetim da odmjerava bilo sto na meni, nekad cak i ne, dobro je uvaliti joj nesto tipa: "Kako to da na svakom spoju cura gleda kako sam obucen, pa misli.. vidi kako ne zna uparit boje, au a tek ove cipele, ko da je trazio savjete baustelca kad se oblacio za ovu prigodu. ako bilo sta bude medju nama ozbiljnije, necu ja imat vremena non stop mu visit za vratom i govorit mu kako crvena uska majica ne dolazi u obzir, pogotovo s lanenim hlacama i tenisicama... itd.itd."
Dobijete osmijeh, malo zbunjenosti i sl. S malo sarkazma presjecete ako vam se njena prica ne svidja i rijetko koja ce bit zadrta i davat vam daljnje komentare na cipele i sl.
alan shore je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 21:09   #119 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Danwari Pogledaj Poruke
Daaaa...sigurno će netko reći da si glupača jer tip sa kojim hodaš ima kakve-takve shuze....
u svijetu osnovnoskolaca sve je moguce

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 21:11   #120 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,759
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Iss sva sreca da imam godinu dana stare conversice...
zato sam takav magnet za zene
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cipele, frajer, tenisice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114