| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay sta to pise na kraju, napaljivi? moja greska. upadljivi. to zna o cemu sam razmisljala kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
prvo vidim facu,onda patike, ak su cipele,nezelim gledat dalje,preelegantan je za mene...bwahahaha ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Uvijek! I, ne mislim uopće da je jadno - frajerima se PUNO ogleda u obući, bilo cipele ili tenisice (posebno cipele)... Bilo da su elegantne ili neka fora ali ako nemaju "svoju priču", tj. ako izazivaju ravnodušnost onda nema ništa ni od frajera, bar ja tako mislim i svaka čast na temi! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Da, bitno mi je da nema neke seljacke cipele, ako ima onda je otpisan pa i ako izgleda kao Brad Pitt. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? O da!!! Uvijek! Mrzim kad ima: a) zmazane cipele b) one "šminkerske" iz perioda svi smo mi gasterbajteri c) samterice i cipele (obično svjetle samt. i tamne cipele) d) one ružne, glomazne, svemirske tenisice e) tenisice u više boja...i još ako je jedna od njih izrazito kričava
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
« Koje su vam žene idoli
|
dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

moja greska. upadljivi. to zna o cemu sam razmisljala kad samo ovo pisala.