Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Hehehe,baš mi se jučer to dogodilo,upoznajem se sa ženskom i kaže dobre patike!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-07, 22:31   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?

Hehehe,baš mi se jučer to dogodilo,upoznajem se sa ženskom i kaže dobre patike!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 01:43   #32 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

Ajme ne znam bi li to svrstala pod mane ili vrline ali kad god vidim nekog frajera ja obavezno gledam u cipele/patike.. ukoliko nosi cipele ili neke sminkerske patike otpisem ga isprve.. povrsna sam u tom pogledu jako, a sta mogu kad se palim na dobre patike na tipovima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 13:44   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Gledam, ali se ne opterecujem sa tim,ali priznajem, obavezno pogledam posle par min upoznavanja!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 03:42   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

i ja isto... gledam... ne volim kad ima neke mokasninke ili nesto... to mi tako.. gay ... fora je ako ima bas neke zakon tene... a i znate kako kazu,vele ruke vele noge i veeeelik.... mozak
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 14:57   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Mislim da cura koja cipele makar i nesvjesno ne uoči, je zapravo vrlo površna.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 16:04   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: MATILDA Pogledaj Poruke
Mislim da cura koja cipele makar i nesvjesno ne uoči, je zapravo vrlo površna.
??? kakve veze CIPELE imaju s icim? sigurno necu prosudjivati nekoga prema tome kako se oblaci (osim mozda fufe i sponzoruse)

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 05:45   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma ja pogledam. po tenesicama vidim dali ima stila... ne znam... jednostavno pogledam.. jace je od mene.... neka sila me vuce...
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 12:11   #38 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,363
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

kad na cesti vidim likove kak furaju tenisice za mali nogomet i onda još imaju reperske hlače, ZGRAŽAM SE i lomim od smijeha
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 20:13   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

pogledam, da, nije da ću po tome odlučiti da li je to ljubav moga života, ali da bar ima malo stila, znači cipele na trenirku i bijele tenisice na odjelo-majko mila, definitivno ne!!!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 20:23   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 272
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
naravno da da.ima jedan izbacivac ful je napet al mu ni ja ni frendica vec par puta nismo prisle jer ima ocajneeeeeeeeeeeee nikice
iako smatram da si 99% u pravu jer 99% muških u HR nosi groblje na nogama, zanima me kako vi cure kvalificirate tenisice...

Ali uglavnom, pitanje se moglo ujedno sročit i ovako;

kako prilazite
a) tipovima u Pjumicama
b) tipovima u Shoxicama

to je ionako sve šta naši Hrvati stavljaju na papke...

.keskin. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cipele, frajer, tenisice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114