| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Hehehe,baš mi se jučer to dogodilo,upoznajem se sa ženskom i kaže dobre patike!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Ajme ne znam bi li to svrstala pod mane ili vrline ali kad god vidim nekog frajera ja obavezno gledam u cipele/patike.. ukoliko nosi cipele ili neke sminkerske patike otpisem ga isprve.. povrsna sam u tom pogledu jako, a sta mogu kad se palim na dobre patike na tipovima ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Gledam, ali se ne opterecujem sa tim,ali priznajem, obavezno pogledam posle par min upoznavanja!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? i ja isto... gledam... ne volim kad ima neke mokasninke ili nesto... to mi tako.. gay ... fora je ako ima bas neke zakon tene... a i znate kako kazu,vele ruke vele noge i veeeelik.... mozak ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? ??? kakve veze CIPELE imaju s icim? sigurno necu prosudjivati nekoga prema tome kako se oblaci (osim mozda fufe i sponzoruse)
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? ma ja pogledam. po tenesicama vidim dali ima stila... ne znam... jednostavno pogledam.. jace je od mene.... neka sila me vuce... ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? pogledam, da, nije da ću po tome odlučiti da li je to ljubav moga života, ali da bar ima malo stila, znači cipele na trenirku i bijele tenisice na odjelo-majko mila, definitivno ne!!!
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
Ali uglavnom, pitanje se moglo ujedno sročit i ovako; kako prilazite a) tipovima u Pjumicama b) tipovima u Shoxicama to je ionako sve šta naši Hrvati stavljaju na papke... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
« Vaginine frizure
|
Yasmin_help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.