Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; ja volim sve osim muskih klasicnih cipela i mokasinki....

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-07-07, 20:53   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?

ja volim sve osim muskih klasicnih cipela i mokasinki.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:28   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 22
mala mimi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mala mimi

normalno da gledam jer mi je bitno da se tip dobro nosi i najviše volim kad nosi tenisice
mala mimi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:32   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
i ja isto... gledam... ne volim kad ima neke mokasninke ili nesto... to mi tako.. gay ... fora je ako ima bas neke zakon tene... a i znate kako kazu,vele ruke vele noge i veeeelik.... mozak
Bleki, akj ak bi u ovom došel na upoznavanje

La Coste maaajke mi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 09:38   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 20
Poruka: 44
SexyGirl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SexyGirl

da gledam u obucu,ali ako mi na "spoj" dode u cipelama,odmah ga krizam
SexyGirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 09:39   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

u temi što vas odbija a što pali kod cura ja sm se osvrnula na dečke i rekla sda mi može bit ne znam kolko napet i zgodan al al ima neke opanke na nogama, ocufane, seljačke il slične ma nema šanse za to.. to mi je prva stvar koju pogledam!!! i za prvi dojam najbitnija!! iako me Mateo-sb doslovno popljuvao u tome i nazvao skoro pa sponzorušom i dalje mislim da je to jako bitna stvar na čovjeku, kako na curama tako i na dečkima.. ak na nekome vidim tak grozne cipele, podrapane il jednostavno ružne tenke mogu si samo zamislit kakve onda čarape ima??? kaj sa 31 krumpirom?? (rupom) a tek boxerice...?? i tak se veže sve jedno na drugo ak ne valjaju šuze!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 18:04   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Pa ne znam jel mi to toliko bitno, ali ima nečega u tome da cipele na neki način ti neš kažu o čovjeku, ali nije me baš briga, ja se u to volim uvjeriti...
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:59   #47 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma ja ne gledam nosi li on nike, puma ili kojekakve tenisice...Ali bitno mi je da su to uredne tenisice, cipele sto vec... Jer ako nisu..Hm, tko zna kakve onda carape nosi hehe.... nekako ako su razderane i to...nije mi bas ugodan filing...Iako puno mi drugoh stvari bitnije nego cipele...Da da da
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 20:48   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

pa nisam baš skužila da gledam tipu u cipele,u guzu možda ali u cipele
ali naravno da mi ne bi bilo baš svejedno da mi tip dođe recimo u razderanim tenisicama ili onim odvratnim cipelama od "krokodilske" kože
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:50   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

a naravno da gledam Sve se vidi po tome da li drži do sebe ili ne...
pitajte muške da li vole kad im cura dođe u patikama/cipelama koje zijevaju ili su prljave
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 03:10   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 64
Giovanids19 se izdvaja iz mase

Citat:
kad na cesti vidim likove kak furaju tenisice za mali nogomet i onda još imaju reperske hlače, ZGRAŽAM SE i lomim od smijeha
haahahaha
kak takve nije sram hodat.
Giovanids19 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cipele, frajer, tenisice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114