| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; ja volim sve osim muskih klasicnih cipela i mokasinki.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
![]() La Coste maaajke mi ![]() ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? u temi što vas odbija a što pali kod cura ja sm se osvrnula na dečke i rekla sda mi može bit ne znam kolko napet i zgodan al al ima neke opanke na nogama, ocufane, seljačke il slične ma nema šanse za to.. to mi je prva stvar koju pogledam!!! i za prvi dojam najbitnija!! iako me Mateo-sb doslovno popljuvao u tome i nazvao skoro pa sponzorušom i dalje mislim da je to jako bitna stvar na čovjeku, kako na curama tako i na dečkima.. ak na nekome vidim tak grozne cipele, podrapane il jednostavno ružne tenke mogu si samo zamislit kakve onda čarape ima??? kaj sa 31 krumpirom?? (rupom) a tek boxerice...?? i tak se veže sve jedno na drugo ak ne valjaju šuze!!![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Pa ne znam jel mi to toliko bitno, ali ima nečega u tome da cipele na neki način ti neš kažu o čovjeku, ali nije me baš briga, ja se u to volim uvjeriti...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Ma ja ne gledam nosi li on nike, puma ili kojekakve tenisice...Ali bitno mi je da su to uredne tenisice, cipele sto vec... Jer ako nisu..Hm, tko zna kakve onda carape nosi hehe.... nekako ako su razderane i to...nije mi bas ugodan filing...Iako puno mi drugoh stvari bitnije nego cipele...Da da da
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? pa nisam baš skužila da gledam tipu u cipele,u guzu možda ali u cipele ![]() ali naravno da mi ne bi bilo baš svejedno da mi tip dođe recimo u razderanim tenisicama ili onim odvratnim cipelama od "krokodilske" kože
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? a naravno da gledam Sve se vidi po tome da li drži do sebe ili ne... pitajte muške da li vole kad im cura dođe u patikama/cipelama koje zijevaju ili su prljave ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

nekako ako su razderane i to...nije mi bas ugodan filing...Iako puno mi drugoh stvari bitnije nego cipele...Da da da