Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; ja gledam.....i više volim kad ima neke dobre tenisice,nego neke cipele........

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-08, 12:57   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?

ja gledam.....i više volim kad ima neke dobre tenisice,nego neke cipele.....
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 13:12   #52 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,048
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Pa gledam kad odmjeravam.

Volim vidjeti tenisice, starke, neke lijepe cipele, muške japanke i sl, a gade mi se ona natikače od skaja (ili kako se to već piše) ili neka druga "šminka" obuća
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 11:21   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 18
Poruka: 35
cvekica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
gledam ja sve... pa i to.. ali nije mi toliko bitno kakve su, iako mi je ljepše vidjet tenisice i sportski tip.. nego samo da je dečko uredan...
isitna, cijenim urednost kod deckiju
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 02:40   #54 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,663
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Nista mi ne promice!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 10:24   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 270
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Ja kao prvoklasni macan, stariji vodnik prve klase galebova i admiral picolovije, mogu muškarcima naučnicima preporučtiti slijedeće obućne predmete koje ženski rod teško ili nikako ne propušta primjetiti;

Đubretare - modernoj djevojci, emancipiranoj i vješta oka kome ništa ne promiče, Đubretare odaju vašu radišnu notu, volju za radom = preživljavanjem = zarđivanjem = gle šta mi je dečko kupijo.

Đubretare također iskusnijim djevojkama, bolje rečeno ženama, daje do znanja da ste voljni ako dođe do problema, ne ga preskakati, il izaobići, nego odlučno stati u njega! Preporuka - nositi u izdanju sa radilišta, ne čistiti.

Opanci Najk - da su cajke, narodnjaci, etno kultura i generalni čobanluk u modi prepoznao je i svijetski obuvni mogul Najk.

Za sve samosvjesne muškarce-pastire koji se nakon cijelodnevnog čuvanja ovaca i ostalog čobanenja žele odmoriti u jednoj od lokalnih krčmi kojih u Hrvatskoj nikako ne nedostaje, kako bolje to učiniti nego u onome što čini čovjeka - a to su papci.

Žena pastirka/čobanica zamjetit će cijeli vaš baksuz, pardon, luksuz, dok budete u ovim Opančarama otkopčavali zadnje dugme na već serijski otkopčanoj svilenoj šulji, ispod koje ženka može nazrijeti vaša muževna rutava prsa te oko vašeg krhkog vrata lokot i lanac sa kojima zaključavate stado u mošunji (hangar za ovce, op.a).

Svaki moderni čovjek trebao bi u svom ormaru imati bar jedan par Opanaka.

Opanak dolazi najviše do izražaja kad se u krčmi gdje je veselje popnete na neki viši položaj. Preporuča se šank, gdje svjesne čobanice mogu detaljnije pregledati srž muškarčeve kulture i bontona - vaše Najk Opanke.

Espadrilje - obuća na kojoj sam ja osobno svojevremeno polegnuo mnoga ženska tijela željna razmjene nježnih dodira i osjećaja koji su ženama tako bitni dok im je muž/dečko na produženom radu u drugoj državi a one na moru.

Danas se preporučaju samo za pripadnike stare garde.

Cipele su srž muškosti djeco, nemojte to zaboraviti.

Svaka cura kad vidi muškarca prvo gleda u cipele.

Zato ja osim espadrila, volim svoju veliku cipelu u koju stanem ja cijeli, a ne samo moje stopalo.

Radi se o ultimativnoj cipeli o kojoj svaka samosvjesna i samostalna žena sanja i traži u muškarcu.

Lijepa cipelica, jelda curke?
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 10:32   #56 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Aha
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 12:43   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Lijepa cipelica, jelda curke?
koja? ona prva?? ma dobra je dok je cista
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 13:19   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 270
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

^ ma gdje si ti na Plitvicama nesrećo?
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 15:37   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 388
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
ma kako je samo mogao... isuse moj bože koji jadnik... mislim ne mogu vjerovati tako nešto... zaista koma...
Jebeš takva lika.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 19:25   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Najzgodnija cura koja me onako pogledavala .. to se dogodilo kad sam ja slučajno bio bos.
E sad, ili si je mislila gdje su ovoj budali cipele ili joj to uopće nije bilo važno
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cipele, frajer, tenisice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114