| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Zaista... nema ništa neprivlačnije nego kad vidiš čovjeka u odijelu, a ono na nogama cipele!!! Grozno!!! ODVRATNO!!! Ili na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Zaista... nema ništa neprivlačnije nego kad vidiš čovjeka u odijelu, a ono na nogama cipele!!! Grozno!!! ODVRATNO!!!Ili na primjer, kad se čovjek malo pristojnije obuče u hlače i košulju, pa onda još, uz sve to, nosi i cipele!!! Mislim, zaista prestrašno!!!! Krajnje neukusno!! Ma bljaaaak... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #73 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Ajoj... ![]() Ej, pa kako još nisi skužila da te ja zajebavam? Malo te provociram, zanimalo me što ćeš odgovorit...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #74 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele?
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Zajebala si se... ovo je topic o cipelama, a ne o frizurama ![]()
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? kad sam jednom prolazio kroz importanne galeriju videl sam u izlogu paciotija zelene krokodilj cipele....tak da sama pomisao na to....ufff.....neko ko to nosi fakat ima smisla opcenito.....osobno, uvijek nosim sam tenisice....jedino za neke olfo posebne prilike idu cipele....sto se u zadnjih 5 godina desilo.....pa nije jos....il ja nisam bil svjestan....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
« Vaginine frizure
|
Yasmin_help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

Grozno!!! ODVRATNO!!!