| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure dali gledate frajeru u cipele? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja gledam u patike,volim da dečko ima neke patike dobre,volim vans,i tako te.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
imam ove crne i sve gledam kako cu si kupit jedne DC ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Ma te vensice su mi katastrofa. Ja volim vidjeti čovjeka u cipelama. Crnim, najbolje.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Cure dali gledate frajeru u cipele? Citat:
![]() Iskreno, zelene bih i pretpjela, ali zlatne ne bih oprostila! Općenito mi se ne sviđaju ove tenisice što sada haraju po svuda - one zlatne, srebrne, sjajne... (ništa osobno, vi koji to nosite) Srećom, nekako uvijek naletim na frajere koji ne nose takve. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, frajer, tenisice |
« Vaginine frizure
|
Yasmin_help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

i sve gledam kako cu si kupit jedne DC 

Općenito mi se ne sviđaju ove tenisice što sada haraju po svuda - one zlatne, srebrne, sjajne...
(ništa osobno, vi koji to nosite) Srećom, nekako uvijek naletim na frajere koji ne nose takve. 
i još jedne najkice al nemogu nać sliku od njih