| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure imate li gay frenda? u Društvo forumu; ne vjerujem da se ova tema ponavlja,ali ako je to slucaj... sorry... eto palo mi na pamet da vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 647
![]() ![]() | cure imate li gay frenda? ne vjerujem da se ova tema ponavlja,ali ako je to slucaj... sorry... eto palo mi na pamet da vas to pitam... kak se slazete sa svojim gay friendom? koliko vam on znaci? da li ste znali i prije nego vam je objavio svoju orijetnaciju? ima li kakvih smijesnih situacija u kojim ste bili vas dvoje?i tako...te neke stvari...ako vam se tipka ![]() oko ceg se najvise svadjate s njim? ja imam gay frenda i jednostavno ga obozavam.. pomalo je ekscentrican... ja ga zovem beba... najveci mi je kriticar...ful je iskren,i ponekad mi je bolji od bilo koje frendice... sumnjala sam i prije ,nego mi je otkrio orijentaciju,jer bilo je fakat smijesnih situacija... npr,ja i frendica rjesavamo neki test u casopisu,tipa kakvog ocemo decka... a on odjednom:''daj da ja ispunim!'' ono znate kak je deckima ''tesko komentirati'' decke (koji je zgodan,ovo,ono),on je to zacudo uvijek volio... cak bi i prije skuzo lika nego ja... obozava ici u shopping sa nama,curama... jedna cura kaj s njim studira...slinila za njim...nije ju ni pogledat htio... a ja kad sam ju vidjela,pamet mi stala...ono zena...boli glava...stereotipno zgodna zena... e poslije tog mi je rekao da bi on decka... porjeckamo se najcesce oko njegovog izbora partnera,svi su od 34 godine pa nadalje... 9 godina stariji od njega min... kad mu kazem neka nadje nekog blizeg sebi po godinama,on se uvrijedi...onda mu objasnjavam kak bi to bilo da ja hodam sa 30-godinjakom... a zna biti smijesnih situacija...npr. kad smo neki dan bili hodali po ilici,on meni pocne pricati kak bi on decka,ovo,ono...a 3 decka koji su isli prema nama se zblenuli...to mi je uvijek smijesno...kaj se drugi decki groze gay-eva,pa nece ih odma naguziti... inace je zgodan,jako pametan decko i dosta se cura razocara kada cuju njegovu sexualnu orijetnaciju ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Ja sam mislila da je jedan moj frend gay, ali onda sam ga na apsolventskoj vidila kako se žnjara sa nekom curom ![]() Ali sve je ukazivalo na to da je gay. Shoppinzi, priča, ponašanje, stav i uz to nikad nije bio sa curom. Ali eto ![]() Međutim naletila sam neki dan na njega, i nikako se ne mogu oteti dojmu da je gay. Ma je, i je... ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Citat:
![]() A ima još jedan. Recimo da krije ali... mi koji smo bliži znamo. Njegova stvar. Doslovno ![]() Inače, dečko zgodan, crn, oniži, zelenih velikih oka. Zgodnički. Ali jbga. Voli dečke i gotovo.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Ja imam gay frenda... mislim, imam frenda i mislim da je peder, al on to još ne zna...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Ma nije on doslovno gay, samo mi je dužan lovu, pa mislim da je peder što je nikad ne vrati na vrijeme...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.