| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure imate li gay frenda? u Društvo forumu; Imam 2 best gay frenda koja su u vezi. Super su mi, uvijek sve zajedno radimo - idemo u shopping, obilazimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: cure imate li gay frenda? Imam 2 best gay frenda koja su u vezi. Super su mi, uvijek sve zajedno radimo - idemo u shopping, obilazimo dućane, tračamo, visimo na kavicama, u šetnjama, pričamo o svemu, ma sve. Presuper su i prezabavni... obožavam ih ![]() Što je najgore ful su zgodni, oba su sportaši i onda im se trebe upucavaju - presmiješno, to su najsmiješniji odhebi koje sam ja u životu vidjela. Naročito ako se netko okomi na mene samo kad izađem s jednim od njih dvoje jer stalno visimo jedno po drugom - samo bez seksualnih konotacija, naravno ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08 Lokacija: Du
Poruka: 11
![]() | Re: cure imate li gay frenda? ja sam u mom razredu sumjaala na jednog tipa a onda sam ga vidila s curom..omg ja stala nisam mogla vjerovat=)
__________________ kad se ti smijes i ja se smijem,kad ti places i ja placem kad ti skocis kroz prozor ja crknem od smijeha |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Citat:
a brutalniji su kad tracaju nego cure...pretpostavljam... takav je bar ovaj moj...kad je opusten samnom,onda je totalno geish... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Imam i gey frenda i frendicu i moram priznati da su pederi super prijatelji. ![]() Mada, mislim da to nema veze sa sexualnom orijentacijom, već sa time kakva je ko osoba! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

Naročito ako se netko okomi na mene samo kad izađem s jednim od njih dvoje jer stalno visimo jedno po drugom - samo bez seksualnih konotacija, naravno