| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure imate li gay frenda? u Društvo forumu; ja nemam gay frenda, ali bih ga voljela imati ... meni su gay momci super, onako osjecajni i dragi.. blizi su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 14
![]() | Re: cure imate li gay frenda? ja nemam gay frenda, ali bih ga voljela imati ... meni su gay momci super, onako osjecajni i dragi.. blizi su nama zenama.. nije mi cudo da su uglavnom gay poznati okruzeni zenama.. znaju one ko je dobar frend za shopping ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: cure imate li gay frenda? ma dobro ga je imati....ak zagusti i nebres spremnu picu naći....e onda ga fino sparkiraš njemu i svi sretni i zadovoljni....ha??.....hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Citat:
![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 443
![]() | Re: cure imate li gay frenda? imam. i legu i legica par.. ono... ša ja znam..osobu ne cjenim po tom kakvog je sexsualnog opredjeljenja nego kakav je on ovako, po svemu drugom...znaći, priča,komunikacija, povjerenje.......... a bilo je svakakvih situacija... neda mi se sada..
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure imate li gay frenda? Imam i legu i legicu i to mi nije nista neobicno ni posebno.....prijateljstvo kao i svako drugo....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 443
![]() | Re: cure imate li gay frenda? baš to!! slažem se sa tobom.barem imaš prilike shvatiti kako druga strana razmišlja..ono...i član obitelji(sestrična) mi bisex, i š'a sada???
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:43.

a 

Grijesiti je ljudski ...