| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; i'r nigga ma zafrkavam se uvik sam crn, a ljeti malo vise... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Shvatila sam da skoro u svemu vrijedi ona - manje je više, tako da se i inače malo šminkam (naravno nekad je to bilo trackanje svim i svačim), sad po ljeti samo krema s visokim faktorom...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 21
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? blago vama da odma pocrnite...ja sam bila nekih 10-ak puta na moru, i kao tamnija sm cca 2 nijanse...jos uvijek izgledam ko sir ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Ja sam blijeda ko mrtvac, ali briga me, tamna put je lijepa ali ne treba forsirati ako nisi prirodno taman, preumjetno mi to izgleda, pogotovo pretjerivanje sa solarijem..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
s nichim nije dobro pretjerivat osim sa sex-om!
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #108 (permalink) | ||
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
![]() u solarij baš ne idem,bila sam par puta u životu,nekako mi je bolje potamnit od sunčanja.... Citat:
![]() ![]() hahahahahaha... pa onda hodaš ko da imaš bure među nogama ![]() | ||
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
Puder isto rijetko stavljam, a da ga stavin po ovom zvizdanu ne znan na šta bi sličila nakon po ure.
__________________ | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? šminkam se, ali sve u normalnim količinama..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.