| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; ..meni je ta šminka takva tlaka..skoro pa nse nikad ne šminkam..jedino ako je neka posebna prigoda..ili ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 211
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ..meni je ta šminka takva tlaka..skoro pa nse nikad ne šminkam..jedino ako je neka posebna prigoda..ili ako mi padne na pamet..a po liti..nema šanse.. |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ne! jedva da sam se i našminkala ovog ljeta. mada, jednom sam neplanirano završila na plaži sa šminkom, jer sam tog popodneva putovala i sredila se pa je ispalo spontano ![]() |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Leti se maltene ni ne šminkam,puder jedino uveče ako idem negde a i to retko.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Ja opče ne stavljam puder,nemam ga,ako se šminkam ljeti onda je to za izlazak i to samo maskaru i crnu olovku da si malo istaknem oči to je to! Zimi ajde znam stavit nekad rumenila malo i onda stavim sjenilo(imam ih ko u priči malo da ih iskoristim!)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ne...samo maskara i sjajilo...kad idem na kupanje onda se ne šminkam...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Nježni predator | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Ma znam ja. Po ljeti nose dva karmina. Jedan za gornje usne, a drugi za donje.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #139 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ......maskara i sjajilo jedino za preko dana....puder samo navečer,za van......na moru ni to.....a na plažu samo s labellom i uljem za sunčanje...
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!