| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; shelby i ja kažem... vjeruj mi ja sam se opalila smijat kad sam to vidila,ženska pliva u bazenu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? shelby i ja kažem... vjeruj mi ja sam se opalila smijat kad sam to vidila,ženska pliva u bazenu i drži dignutu glavu gore kako joj se slučajno ne bi šminka sjebala ili kosa pomočila...imala je neku punđetinu...maja-te tonirane kreme se meni ne sviđaju,ja sam probala jednu od nivee još prije i nije mi bila dobra...možda je ta tvoja dobra.... ova moja je bila sva neka shit... kad sam ju stavila na lice izgledala sam ko rajska kokoš... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? oke ak je zenska slucajno zalutala na bazen, ako nije planirala dolazak.. al opet.. uglavnom svaka zenska ima enkakvu kremicu i maramicu u torbici, ako ne i cijelu kupaonu, pa mi stvarno nije jasno ![]() ali ako je bas takva isla na bazen.. jbt.. stvarno nemam komentara ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #13 (permalink) |
| wayward | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? to pita dakako neuktrotiva, jer ju zanima dal je ok namazat se ko rakun po ljeti ![]() ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ma grozno.... ja neam u torbici nikad kremicu,maramicu jako rijetko... ni šminke nemam u torbici... prije sam to sve imala,više ne... eto npr ak je zalutala u bazen mogla je uronit glavu u dubinu bazena i okupat se ko žena a ne ko uštogljena cica mica... pharaoh- naravno da to neukrotiva pita,ko će drugi... ali neukrotiva se nikad ne namaže ko rakun ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Sad sam se sjetila...neki dan sam na moru vidjela jednu emicu (valjda se tako kaže ), imala je crne kolutove oko očiju, mislim da je cijelu olovku potrošila. Ja sam se prepala kad sam ju vidjela .
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ja takve često viđam,imaju 2 cure,plavuše su,al na oči stave pretjerano puno crne olovke i crno sjenilo do obrva... a uz to blijedi puder... to tako užasno izgleda.... ![]() @maja- : kad potamniš bit će ajme ,odlično mi je viditi lijepu curu s tamnim tenom... uh,najviše volim da mi puder ili neka krema za lice imaju fin miris... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

vjeruj mi ja sam se opalila smijat kad sam to vidila,ženska pliva u bazenu i drži dignutu glavu gore kako joj se slučajno ne bi šminka sjebala ili kosa pomočila...imala je neku punđetinu...

.