| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja takve često viđam,imaju 2 cure,plavuše su,al na oči stave pretjerano puno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Citat:
![]() nisam ja nista, ja fin ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? šminkam s epo vrućini, ali izbjegavam tekući puder, ili ga stavim sasvim malo al ovo šminkanje za plažu nikako ne razumijem, meni je to ludo
__________________ Banned |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? obavezno, još mi samo treba da mi netko vidi podočnjake, mislim stvarno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

hhihihihi