| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 ja samo masku.. ..i peraje a surlu???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? ma ne šminkam se previše ni inače, a kamoli po ovoj vrućini, da se sva rastopim ![]() puder to ni inače ne koristim, maskara, eventualno sjenilo, a na kupanje, zaboga pa nisam prolupala![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Celebrity | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? stavim puder u kamenu,maskaru i sjajilo!za na kupanje nista,osim labela! sjecam se jedno ljeto......neka mulica (cca.16 god) je bila na rucniku do mene,dosla je sa tri kile sminke i tu spada i plavo sjenilo. vidjela sam je opet kad je izasla iz mora....ne moram ni opisivati kako je izgledala,ko panada! a sto je najgore od svega cak je imala i dlakave noge,valjda misli ako ima plave dlake da se ne vide! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? hahahaha,to mi je najgore,bitno da si butra nasadi šminku na facu,a što je dole neobrijana i zapuštena to nikom ništa .... grozno....ko da je iz prašume izašla il ko da nije čula za žilet.... zamisli ovo,prije 2 god,kad sam bila u rovinju s legicom,butra je na sred plaže izvadila pincetu i čupala dlake s pičke,,,, bila je gola... nije to bila nudistička plaža,već jedan dio di su se neki ljudi skidali goli,bilo je i obučenih.... ali prizor je stvarno odvratan.... na sred plaže čupat stidne dlake....pa fuj..... mogla je to kod kuće napravit.... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Ne šminkam se ni inače, kako kad me pukne, preko tjedna nikako, samo koristim kremu za lice i to je to. Jedino preko vikenda malo nabacim nešt..
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

to ni inače ne koristim, maskara, eventualno sjenilo, a na kupanje, zaboga pa nisam prolupala