| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? u Društvo forumu; Bio je u explozivu dnas prilog o šminkanju za ljetnih vrućina nikako ne preporučaju šminkanje jednako ljeti i zimi, tekući ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Bio je u explozivu dnas prilog o šminkanju za ljetnih vrućina nikako ne preporučaju šminkanje jednako ljeti i zimi, tekući puder bi trebalo izbaciti, a i puder u kamenu jedino mi nije jasno zašto kažu da se mogu nanositi kremasta rumenila. zar ona nisu premasna za ljeto?
__________________ Banned |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? imala sam i ja...moram si nove kupit,ove sam potrošila... jesu tebi dobre te maramice? meni su super... ok je ak se stavi puder,al ak se npr po danu stavi 10 kg pudera a vani žega i pakao.... neam niš protit toga,jel i ja se šminkam,nego se lice znoji pa se puder razmrlja i onda ne izgleda lijepo.... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Ne znam, ja oduvijek koristim Max factor puder, otkad sam se počela šminkat... Nikad mi se nije razmazao, po ne znam kakvim vrućinama... Ili čak ako i je, da se oznojim jako ili smočim npr. nikad nisam završila na točkice... Ne znam...
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Pa ja sam ih počela koristit kad mi je jedno vrijeme ponestalo mlijeka za čišćenje lica koje inače koristim, i koliko sam ih koristila dobre su mi bile ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Banned | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? koristila sam i ja max,sad koristim manhattanov i super mi je... jako sam zadovoljna s njim.... ne razmaže se ni meni puder ako me niko ne dira po licu,ili ako se sama ne diram,ali po ljeti mi se malo lice zna uznojiti pa ako diram facu onda mi se sve razmrlja..ne jako ali budem flekava... zato stavim jako jako malo pudera,,, i bude sve oke.... nego ogavno mi je vdiit žensku pre jako našminkanu na kupanju.... nešto tipa poput ove... ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? To je film o Kleopatri.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Da! Di si našla Kleopatru?! ![]() Da, te jake šminke ne valja, tuš inače ja koristim, ali ga na more npr. ne bi stavila... Ružno izgleda... Sjenilo isto...
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? Kad pocrnim i lice potamni, puder mi više nije potreban. Liti se šminkam samo navečer, danom stavim cvike i sjajilo i mogu bilodi. ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.