| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; e ovako zanima me kako se vi svađate s svojim poznanicama ili legicama.dal se derete na njih ili normalnim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate e ovako zanima me kako se vi svađate s svojim poznanicama ili legicama.dal se derete na njih ili normalnim glasom pričate...dal se potučete il počerupate ili šta radite?! mene iritira kad se neko dere ko da je na vašaru.... to mi baš ide na živce..evo jedan filmić jedne ženske "rasprave"
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 27-03-08 u 09:42. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate He he, onda ću ti ja ići na živce, ja prvo polako smirenim glasom pokušavam nekome nešto objasniti, ali kad vidim da n ejde onda popizdim, još pogotovo ako me ta osoba pili i pili i pravi se da ne razumije o čemu govorim. Ne volim se svađat ali nekada je to i te kako potrebno. Ali uglavnom suzdržavam se. Šta ću kad sam eksplozivna ha ha ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate ja kad se svađam prvo normalno pričam,smireno ali s osmijehom na licu onako podjebljivo...al kad se počne neko derat na mene,uuuu ond mi tlak skače i ond mu izbacim srednjak il ga gasim s nečim,i ond ak se nastavi derat ond se i ja počnem derat i jebat majku i sve živo.... igramo se naglašavanja tak ispadne..al više volim normalno pričat normalnim glasom neg se svađat da svi čuju....neke ženske kod mene na faxu svađale se ko čavke ko ko kokoda..... blentače jedne....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Zavisi s kim se svadjam, ako je u pitanju neko meni blizak, bodem gde najvishe boli!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate white devil bravo tako i ja ako mene neko dira u moju slabost diram i ja njegovu.... i to jako dobro....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate hmm.. prvo pokusavam normalnim tonom objasnit.. onda malo visim.. onda kad mi pukne film se povlacim i pokusavam se smirit (ali ne uvijek).. i kad vidim da ta osoba i dalje napada i tupi po svome, ee onda je gotovo, tu zna bit i deranja i samaranja
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate ...ja prvo na lipe probam....bez vike i deranja...al kad nepali...skače mi tlak....živci pucaju i tada sam grozna....ne mlatim, ali ono što kažem boli više od udarca....
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate ali neke cure odma viču i deru se ko da su na vašaru.... ko ko ko ko ko....ko ko ko...kva kva... baš se tako ponašaju... odma se počnu derati da sve ori...možda se tako osječaju močnije kad se deru ali zapravo kad se deru se boje i osječaju slabo.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Inače se rijetko svađam - trudim se sve rješiti na miran način, ali, kada se posvađam - grozna sam. Najprije pokušam objasnit, uvjeriti... ako ne ide, onda na scenu stupaju cinizam i sarkazam - pogotovo ako je u igri netko koga poznajem dovoljno dobro da mogu ubosti gdje najviše boli. Okrutna sam, neke ljude vrlo brzo, sa dvije tri dobro izabrane riječi mogu dovesti do plača, dok mene, ne primjer, mogu provocirati tri dana, a ja neću proplakati, ponekad i iz čistog inata... Nakon toga, polako dolazi povišeni ton, pogotovo ako me netko prekida dok iznosim argumente i navodi vodu na svoj mlin. Na to sam alergična pa znam i malčice (?)podviknuti..... Šamaranje, tučnjava - ništa od toga. Riječi su moje oružje i bole više od udaraca (slabašna sam, jbga. ). Osjećam se seljački kada nekoga udarim (moram biti veoma, veoma iznervirana da podignem ruku, a kasnije ću se osjećati kao govno). Ako pak mene netko udari prvi - uzvratit ću i vjerojatno se pritom i podrugljivo nasmijati. Cinizam mi je drugo ime. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate meni neko može srat sto godina a ja se neću rasplakati dok sam ja puno puta rasplakala ljude-ubila ih riječima onako totalno. ja kad se svađam baš volim podjebavat i imat onaj osmijeh na licu... to ljude izvede iz takta neko sere pizdi i živčani ja se smijem i smireno pričam.... to ubija u pojam... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

tako i ja ako mene neko dira u moju slabost diram i ja njegovu.... i to jako dobro....