Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; Ja sam nagla i temperamentna. Ali nisam za svađu, niti vidim potrebu za to. Reći ću kaj imam i nemam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 22:33   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate

Ja sam nagla i temperamentna. Ali nisam za svađu, niti vidim potrebu za to.
Reći ću kaj imam i nemam namjeru vikati ili psovati. I tko god me pozna zna da nisam svadljiva već samo volim provocirati

I jedna stvar, mrzim se ispričavati. I mrzim kada imam osjećaj da ova druga strana to očekuje od mene.

Neznam ni kaj im to znači to kaj ću ja sad reći oprosti.
Kaj to mijenja činjenicu da sam nekaj krivo napravila?

Zadnji Uredio dorina : 27-03-08 u 22:37.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:37   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja kad se svađam prvo normalno pričam,smireno ali s osmijehom na licu onako podjebljivo....
Kada se svađam s muškim koji mi baca te umjetne osmjehe i te podjebljive komentare dođe mi da mu naravnam facu...

Te geste su baš magnet za šaku...

Ne volim da me netko prca po skrivečki i kad nekog podjebavam želim da on i svi oko njega znaju da ga prcam...a ak treba spreman sam se i potuć...govorim baš o žustrim svađama...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:40   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja se ne derem.......a ni ne svađam....
kad znam da sam u pravu,a netko me napada ili optužuje bez razloga....samo prekinem komunikaciju i odem....jer znam da će mi se za par dana ispričavat pa se ne isplati bezveze derat i nadglašavat....a kad sam u krivu,i znam da sam u krivu,ispričam se i tako opet izbjegnem potencijalnu svađu.....uopće nisam svadljiva i ne volim kad netko radi sitnice diže paniku.....ni ne pašu mi takve osobe.....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:58   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I jedna stvar, mrzim se ispričavati. I mrzim kada imam osjećaj da ova druga strana to očekuje od mene.
isto
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:01   #15 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,468
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:10   #16 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ja se ne ispričavam... i također mrzim kad to neko očekuje od mene...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:29   #17 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Cesce se raspravljam nego svadam. Vecinom civilizirano. Mozda sa malo dignutim tonom(ovisi o intezitetu rasprave), pa se nekome to moze cinit kao svada.. Znam tocno pogodit ljudi tamo di ih boli. Posli mi bude zaj, ali to uglavnom radim kad ili nemam argumenata za raspravljanje ili je netko toliko glup i zadrt da me svojom gluposcu i bezobraznim nacinom razgovora dovede do ruba suza. A da dode do bas prave svade, netko mi mora srat protiv nekog koga volim (bez nekog posebnog razloga, iz ciste zlobe), e onda mi srce pocne kucat 300 na sat i taj netko moze bit duplo veci i tezi, bolje mu je da mi se mice sa puta. Samo na takve stvari imam kratak fitilj. Inace sam mirna,civilizitrana i ne volim se svadat niti volim deracinu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 08:50   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ja se ne derem.......a ni ne svađam....
....kad znam da sam u pravu,a netko me napada ili optužuje bez razloga....samo prekinem komunikaciju i odem....
...a kad sam u krivu, ispričam se ...
.. ne volim kad netko radi sitnice diže paniku.....ni ne pašu mi takve osobe.....
Evo, kao da sam ja rekao

(Uh sad vidim da je ovo za cure. Adolon me zbunio. On je kriv )

Zadnji Uredio Dar1 : 28-03-08 u 08:59.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:02   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Evo, kao da sam ja rekao

(Uh sad vidim da je ovo za cure. Adolon me zbunio. On je kriv )
Jbg ja se uvijek pokušavam ugurat di su cule
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:46   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Kada se svađam većinom je to ili mirno ili onako baš kako treba....al opet ovisi oko čega se svađam....
Tukla se nikad nisam(zdimila koji šamar jesam,al tukla tukla NIKADA),volim osobu ubiti u pojam riječima i nakon toga osvetiti joj je ma 100 puta gore.....
Gledam ove cure kako se tuku i razmišljam si dal je to normalno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108