| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; Ja sam nagla i temperamentna. Ali nisam za svađu, niti vidim potrebu za to. Reći ću kaj imam i nemam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Ja sam nagla i temperamentna. Ali nisam za svađu, niti vidim potrebu za to. Reći ću kaj imam i nemam namjeru vikati ili psovati. I tko god me pozna zna da nisam svadljiva već samo volim provocirati ![]() I jedna stvar, mrzim se ispričavati. I mrzim kada imam osjećaj da ova druga strana to očekuje od mene. Neznam ni kaj im to znači to kaj ću ja sad reći oprosti. Kaj to mijenja činjenicu da sam nekaj krivo napravila?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 27-03-08 u 22:37. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Citat:
Te geste su baš magnet za šaku... Ne volim da me netko prca po skrivečki i kad nekog podjebavam želim da on i svi oko njega znaju da ga prcam...a ak treba spreman sam se i potuć...govorim baš o žustrim svađama...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate ja se ne derem.......a ni ne svađam.... kad znam da sam u pravu,a netko me napada ili optužuje bez razloga....samo prekinem komunikaciju i odem....jer znam da će mi se za par dana ispričavat pa se ne isplati bezveze derat i nadglašavat....a kad sam u krivu,i znam da sam u krivu,ispričam se i tako opet izbjegnem potencijalnu svađu.....uopće nisam svadljiva i ne volim kad netko radi sitnice diže paniku.....ni ne pašu mi takve osobe.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Cesce se raspravljam nego svadam. Vecinom civilizirano. Mozda sa malo dignutim tonom(ovisi o intezitetu rasprave), pa se nekome to moze cinit kao svada.. Znam tocno pogodit ljudi tamo di ih boli. Posli mi bude zaj, ali to uglavnom radim kad ili nemam argumenata za raspravljanje ili je netko toliko glup i zadrt da me svojom gluposcu i bezobraznim nacinom razgovora dovede do ruba suza. A da dode do bas prave svade, netko mi mora srat protiv nekog koga volim (bez nekog posebnog razloga, iz ciste zlobe), e onda mi srce pocne kucat 300 na sat i taj netko moze bit duplo veci i tezi, bolje mu je da mi se mice sa puta. Samo na takve stvari imam kratak fitilj. Inace sam mirna,civilizitrana i ne volim se svadat niti volim deracinu.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Citat:
![]() (Uh sad vidim da je ovo za cure. Adolon me zbunio. On je kriv )Zadnji Uredio Dar1 : 28-03-08 u 08:59. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Kada se svađam većinom je to ili mirno ili onako baš kako treba....al opet ovisi oko čega se svađam.... Tukla se nikad nisam(zdimila koji šamar jesam,al tukla tukla NIKADA),volim osobu ubiti u pojam riječima i nakon toga osvetiti joj je ma 100 puta gore..... Gledam ove cure kako se tuku i razmišljam si dal je to normalno ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

)