| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; Uglavnom gađam nisko, a kad stvari izmaknu kontroli, psujem ko kočijaš. Inače sam relativno glasna osoba, tako da, što se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Uglavnom gađam nisko, a kad stvari izmaknu kontroli, psujem ko kočijaš. Inače sam relativno glasna osoba, tako da, što se vikanja tiče, sve je u normali...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #22 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Citat:
Citat:
Citat:
raspravljam, ali ne i svađam. Ali, ako netko, kao što i kažeš, dira u nekog koga volim iz čiste zlobe, ili ljubomore ![]() | |||
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate hmmm, nekak se sve cinite ratoborne ovdje, ne bi ja pored vas dobro prosla,hehe nekak, u biti, uopce se ne derem, jednostavno me nije lako isprovocirati. kad vidim da su tenzije takve, obicno se odmaknem, i pokusam problem rjesit za par dana,hladne glave,jer ne volim neke teske rjeci izrecene u afektu... svaka svađa ima svoj razlog, i treba to konstruktivno rjesit, a ako je svađa bez razloga, tek tolko da se malo pusti glasa,ili neko ima los dan, onda to sam izignoriram isti tren..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Citat:
Nema mi smisla izigravati da sam u pravu i držati do "svog ponosa" jer ispadam budala. Mogu podnijeti svoje greške. Ne svađam se često i sve svađe mi više liče na malo žučniju raspravu. Podignem i glas nekad, ali ne jako.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Neznam, mislim da ste me neki krivo razumjeli u vezi isprike. Ispričat ću se ja i ispričam se... Samo to jako, jako nevolim, tj. mrzim i imam osjećaj kao da se ponižavam time. Znam da zvuči glupo, ali... Do sada, ispričala sam se trima osobama - sa dvije situacija nikada više neće i nije bila ista, a sa tom jednom sam najbolja prijateljica već 10 god. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Ne volim da se svadjam, lepo kažem šta imam da kažem (na primer ako mi nešto smeta ili ako je ta druga strana pogrešila) i to je to. Ne volim dranje, vikanje na sred ulice a ni nigde.Pokušavam sve mirno da rešim.Mada priznajem , znam da baš baš popizdim (ako se radi o bliskim osobama) i možda kažem nešto što ne treba i što ne mislim....
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate ja mrzim deranje i kad se neko dere ko da je na vašaru.... ko kokoške u kokošinjcu.... ko kkokokokokok.... to me tako iritira.... i bude me sramota kad se npr posvađam s legicom i kad se ona dere ko da je sama na svijetu pa svi slušaju i šprdaju se na to njeno deranje...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Ja sam isto temperamentna i nagla... ali sam i osjećajna i osjetljiva, ne volim se svađat i lako me se može povrijedit. Ali kad mi nešto prekipi i kad me netko stvarno izbaci iz takta onda se iz mirne i povučene osobe pretvaram u vraga, dosta povisim ton, i ne idem dok se situacija ne riješi i dok ne istjeram pravdu. Ali nikad se s nikim nisam toliko svađala kao s bivšim, tu su letjeli predmeti kad smo se mi svađali, katastrofa. A s prijateljicama se skoro nikad ne svađam, ako se i dogodi nikad ne povisujemo ton, i brzo se pomirimo i zagrlimo. Jedino što znam je da se nikad, nikad ne bi dovela u situaciju da se svađam s nekim na ulici, to mi je dno dna. Pogotovo s nepoznatima, samo se okrenem i odem ako mi bilo tko nešto ružno kaže ili slično..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.

raspravljam, ali ne i svađam. Ali, ako netko, kao što i kažeš, dira u nekog koga volim iz čiste zlobe, ili ljubomore