Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; Uglavnom gađam nisko, a kad stvari izmaknu kontroli, psujem ko kočijaš. Inače sam relativno glasna osoba, tako da, što se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 10:52   #21 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika g.g._nemesis

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
g.g._nemesis se izdvaja iz mase
Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate

Uglavnom gađam nisko, a kad stvari izmaknu kontroli, psujem ko kočijaš. Inače sam relativno glasna osoba, tako da, što se vikanja tiče, sve je u normali...
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:19   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I jedna stvar, mrzim se ispričavati. I mrzim kada imam osjećaj da ova druga strana to očekuje od mene.
Mislim da se nitko ne voli ispričavatiali ja ipak, kada sam svjesna da sam u krivu ili da sam nešto krivo napravila što je nekome naškodilo, priznam i pokušam to nešto ispraviti (ili barem ispričati). Ali, ja sam rijetko u krivu.

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
kad znam da sam u pravu,a netko me napada ili optužuje bez razloga....samo prekinem komunikaciju i odem....jer znam da će mi se za par dana ispričavat pa se ne isplati bezveze derat i nadglašavat....
Uuuffff, ja ne mogu... Jednostavno moram nešto izvesti na čisto i dokazati nekome da sam ja u pravu (a najviše me iznerviraju osobe, npr, moja sestra, koje čak i kada su svjesne da su u krivu i dalje tupe svoje). Moja ipak mora biti zadnja ako sam u pravu.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Cesce se raspravljam nego svadam. Vecinom civilizirano. Mozda sa malo dignutim tonom(ovisi o intezitetu rasprave), pa se nekome to moze cinit kao svada.. Znam tocno pogodit ljudi tamo di ih boli. Posli mi bude zaj, ali to uglavnom radim kad ili nemam argumenata za raspravljanje ili je netko toliko glup i zadrt da me svojom gluposcu i bezobraznim nacinom razgovora dovede do ruba suza. A da dode do bas prave svade, netko mi mora srat protiv nekog koga volim (bez nekog posebnog razloga, iz ciste zlobe), e onda mi srce pocne kucat 300 na sat i taj netko moze bit duplo veci i tezi, bolje mu je da mi se mice sa puta. Samo na takve stvari imam kratak fitilj. Inace sam mirna,civilizitrana i ne volim se svadat niti volim deracinu.
Potpisujem sve, osim onog u vezi suze... ne dam gušta... raspravljam, ali ne i svađam. Ali, ako netko, kao što i kažeš, dira u nekog koga volim iz čiste zlobe, ili ljubomore
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:35   #23 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,784
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ma treba uvihjek svoje tupit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:51   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 564
olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto

hmmm, nekak se sve cinite ratoborne ovdje, ne bi ja pored vas dobro prosla,hehe
nekak, u biti, uopce se ne derem, jednostavno me nije lako isprovocirati. kad vidim da su tenzije takve, obicno se odmaknem, i pokusam problem rjesit za par dana,hladne glave,jer ne volim neke teske rjeci izrecene u afektu...
svaka svađa ima svoj razlog, i treba to konstruktivno rjesit, a ako je svađa bez razloga, tek tolko da se malo pusti glasa,ili neko ima los dan, onda to sam izignoriram isti tren..
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:56   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 858
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

pa neznam...razmišljam sad kada sam se zadnji puta posvađala sa prijateljicom.....kada sam bila 15-16 godina
neznam, mi se nesvađamo,kažemo jedna drugoj šta nam smeta i to je to...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 21:27   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,629
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja se ne ispričavam... i također mrzim kad to neko očekuje od mene...
Ispričam se ako uvidim pogrešku. Uvijek.
Nema mi smisla izigravati da sam u pravu i držati do "svog ponosa" jer ispadam budala. Mogu podnijeti svoje greške.
Ne svađam se često i sve svađe mi više liče na malo žučniju raspravu. Podignem i glas nekad, ali ne jako.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 21:49   #27 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,991
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Neznam, mislim da ste me neki krivo razumjeli u vezi isprike. Ispričat ću se ja i ispričam se...

Samo to jako, jako nevolim, tj. mrzim i imam osjećaj kao da se ponižavam time. Znam da zvuči glupo, ali...

Do sada, ispričala sam se trima osobama - sa dvije situacija nikada više neće i nije bila ista, a sa tom jednom sam najbolja prijateljica već 10 god.

Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 01:16   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,761
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ne volim da se svadjam, lepo kažem šta imam da kažem (na primer ako mi nešto smeta ili ako je ta druga strana pogrešila) i to je to. Ne volim dranje, vikanje na sred ulice a ni nigde.Pokušavam sve mirno da rešim.Mada priznajem , znam da baš baš popizdim (ako se radi o bliskim osobama) i možda kažem nešto što ne treba i što ne mislim....
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:51   #29 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,784
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja mrzim deranje i kad se neko dere ko da je na vašaru.... ko kokoške u kokošinjcu.... ko kkokokokokok.... to me tako iritira....
i bude me sramota kad se npr posvađam s legicom i kad se ona dere ko da je sama na svijetu pa svi slušaju i šprdaju se na to njeno deranje...
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 01:19   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,336
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam isto temperamentna i nagla... ali sam i osjećajna i osjetljiva, ne volim se svađat i lako me se može povrijedit. Ali kad mi nešto prekipi i kad me netko stvarno izbaci iz takta onda se iz mirne i povučene osobe pretvaram u vraga, dosta povisim ton, i ne idem dok se situacija ne riješi i dok ne istjeram pravdu. Ali nikad se s nikim nisam toliko svađala kao s bivšim, tu su letjeli predmeti kad smo se mi svađali, katastrofa. A s prijateljicama se skoro nikad ne svađam, ako se i dogodi nikad ne povisujemo ton, i brzo se pomirimo i zagrlimo. Jedino što znam je da se nikad, nikad ne bi dovela u situaciju da se svađam s nekim na ulici, to mi je dno dna. Pogotovo s nepoznatima, samo se okrenem i odem ako mi bilo tko nešto ružno kaže ili slično..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112