| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja mrzim deranje i kad se neko dere ko da je na vašaru.... ko kokoš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate Citat:
Slažem se, to je prestrašno! ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate nevolim se svadjati i to mi je slaba strana.Vise sam za razgovor o problemima nego za deranje , viku i sl....a vrijedjanje da ne spominjemo....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate moja legica se pipka(drže se za ruke kad hodaju,sajedi mu u krilu,natežu se,grle..) s mojim legom a ima dečka,kojeg također poznajem jel izlazi s nama... i kad njega(dečka) nema legica i lega se ponašaju kao da su zajedno i stalno tako već dugo,...... i ja sam im rekla da to tako ne mogu raditi.... stvarno ej odvratno... i jučer je sve izašlo na vidjelo i ona je to sve porekla ne želi prizanti pred dečkom.... i još je rekla da ja lažem a svi su vidili i svi zanju za to.,...i taj lega je još prizno njenom dečku.... stvarno sam se zgražavala..tako da sam se jučer tj noćas posvađala s njom
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

Grijesiti je ljudski ...
stvarno ej odvratno... i jučer je sve izašlo na vidjelo i ona je to sve porekla ne želi prizanti pred dečkom.... i još je rekla da ja lažem a svi su vidili i svi zanju za to.,...i taj lega je još prizno njenom dečku....