Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

cure pomoč..ples...

Raspravljate o temi cure pomoč..ples... u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; pozdrav curke...imam problem,neznam plesati ,a želio bi naučiti,najviše radi cure,a i radi sebe .pa sad da ne plačam tečajeve odma ...

Starter
    Datum registracije
    15-01-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

cure pomoč..ples...

pozdrav curke...imam problem,neznam plesati ,a želio bi naučiti,najviše radi cure,a i radi sebe .pa sad da ne plačam tečajeve odma uzalud,bi vas molio za malu pomoć i par odgovora..
    kojim plesom se plese na svadbama ,a kojim u disku,plesnjak i sl.?? ima razlike ili je isto to??.pa da vidim ja na you tubu ili sl..da mi bude lakše naučit..
    dakle zanima me ovo u paru ples..pa ako bi mi mogle nekako objaniti korake malo..hvala vam unaprjed..bio bih vam zahvalan kada bi mi pomogle..zamislite si da imate dečka koji nezna plesati..koma a??molim vas helpajte..

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: cure pomoč..ples...

Citat Pravi autor: tonito90 Pogledaj Poruke
    kojim plesom se plese na svadbama ,a kojim u disku,plesnjak i sl.?? ima razlike ili je isto to??.

Ti bi da ti netko preko foruma objasni rijecima kak plesat??
    A imas internet?

A ak zelis znat kak se plese u disku, pogledaj Americku pitu 3, igra veceras.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Starter
    Datum registracije
    15-01-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

a znam da je glupo malo al šta ču..no a dakle kako se zove taj ples sam usput pitao,i dali se isto pleše na svadbama ili plesnjaku recimo.?ili su to 2 različita plesa?..

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

A nema ti to nest odredjeno. Kak se dogovorite ti i partnerica

Dvokorak, trokorak-uglavnom, moras puno koračat!
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Regularni forumas Avatar od korisnika E'len
    Datum registracije
    20-01-09
    Starost
    29
    Poruka
    178
    Liked
    0 times

.. Ma daj odi na grupni tecaj, ako ti je frka davat za individualne sate.. ! Nece ti time novac propast,jer je to fakat dobro ulaganje u sebe !

Ako si student imaš i neke popuste ..
    Shore! I shot the Sheriff!
    But I left the Deputy with a big smile on his face

Starter Avatar od korisnika studentica19*
    Datum registracije
    14-04-09
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

probaj i preko youtube-a..ovisi sta zelis...
    hipp hopp, valcer itd.
    naci ces neš...
    ...baby you're so unusual...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    A nema ti to nest odredjeno. Kak se dogovorite ti i partnerica

Dvokorak, trokorak-uglavnom, moras puno koračat!
    slažem se sa ovim postom
    Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

Lajkaj nas na Facebooku