| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? u Društvo forumu; ukratko, cura mi se stalno zali kako ju cesto zna boljeti za vrijeme seksa, ja joj kazem da je to ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li vas boli za vrijeme seksa? | |||
| Da | | 2 | 20.00% |
| Ne | | 8 | 80.00% |
| Glasači: 10. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? ukratko, cura mi se stalno zali kako ju cesto zna boljeti za vrijeme seksa, ja joj kazem da je to zato jer nemamo pravu predigru (nisam ja kriv, kunem se ), a ona kaze da puno njenih frendica boli za vrijeme seksa. s obzirom kakve ona frendice ima, bas mi i nisu mjerilo znanja, a znam da mi do sada niti jednu nije boljelo.inace nisam ekstremnih dimenzija, tak da ne mislite da je to razlog i da mi ne saljete brojeve moba na pm...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? Citat:
Jedino ako je našao curicu kojoj himen zaraste preko noći ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Re: Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? Citat:
![]()
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? Pa, ne znam, to moze biti rezultat nedovoljne napaljenosti, pa se teren dovoljno ne prosiri i ne ovlazi, tada zna boleti (kao i silovanje uostalom, koje je bas zbog nepripremljene zone uzasno bolan chin!)... Mozda je boli samo u nekim pozama, i to moze da se desi, u tom slucaju treba da razgovarate! I da, sex moze biti bolan i usled nekih infekcija i sl. Ako je tako cesto, ozbiljno, i postaje nepodnosljivo, odmah u hospital!!! Mada, mislim da je kod vas ovo prvo, i sam si rekao nedovoljno predigre, curi je mozda potrebno duze da se napali, a u nekim danima, sto moze zavisiti i od ciklusa, mozda joj nije do sexa...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? Možda si joj prvi pa ti nije rekla pa ti nisi ni obraćao pažnju na te detalje,a može biti da nije bila dovoljno napaljena i da nije bila dovoljno vlažna.E sad , možda nije ni to , možda je sasvim nešto drugo...pravac ginekolog, sa njom pod ruku i eto najbolje je tako!
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:10.

), a ona kaze da puno njenih frendica boli za vrijeme seksa. s obzirom kakve ona frendice ima, bas mi i nisu mjerilo znanja, a znam da mi do sada niti jednu nije boljelo.

Slucajno sam glasovao