Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa? u Društvo forumu; ukratko, cura mi se stalno zali kako ju cesto zna boljeti za vrijeme seksa, ja joj kazem da je to ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li vas boli za vrijeme seksa?
Da 2 20.00%
Ne 8 80.00%
Glasači: 10. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 02:21   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa?

ukratko, cura mi se stalno zali kako ju cesto zna boljeti za vrijeme seksa, ja joj kazem da je to zato jer nemamo pravu predigru (nisam ja kriv, kunem se ), a ona kaze da puno njenih frendica boli za vrijeme seksa. s obzirom kakve ona frendice ima, bas mi i nisu mjerilo znanja, a znam da mi do sada niti jednu nije boljelo.
inace nisam ekstremnih dimenzija, tak da ne mislite da je to razlog i da mi ne saljete brojeve moba na pm...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 02:41   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 8
disabled se izdvaja iz mase
Re: Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa?

sigurno je djevica pa ju boli, bit ce bolje s vremenom

kako ono kazu vrijeme lijeci rane
disabled je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 06:53   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,461
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: disabled Pogledaj Poruke
Ne znam jesi dobro pročitao pitanje, ali lik komentira kako ju "često zna boljeti prilikom seksa". Nije rekao da prvi put to rade.
Jedino ako je našao curicu kojoj himen zaraste preko noći
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 07:11   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Glavobolja ha?
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 07:21   #5 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: disabled Pogledaj Poruke

seksamo se vec preko godine dana. ne znam kako bi mogla biti djevica. osim ako sam ja Duh Sveti.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 08:33   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

najgore je kad ju boli briga za seks
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:59   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,628
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Pa, ne znam, to moze biti rezultat nedovoljne napaljenosti, pa se teren dovoljno ne prosiri i ne ovlazi, tada zna boleti (kao i silovanje uostalom, koje je bas zbog nepripremljene zone uzasno bolan chin!)...

Mozda je boli samo u nekim pozama, i to moze da se desi, u tom slucaju treba da razgovarate!

I da, sex moze biti bolan i usled nekih infekcija i sl. Ako je tako cesto, ozbiljno, i postaje nepodnosljivo, odmah u hospital!!!

Mada, mislim da je kod vas ovo prvo, i sam si rekao nedovoljno predigre, curi je mozda potrebno duze da se napali, a u nekim danima, sto moze zavisiti i od ciklusa, mozda joj nije do sexa...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 12:58   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Možda si joj prvi pa ti nije rekla pa ti nisi ni obraćao pažnju na te detalje,a može biti da nije bila dovoljno napaljena i da nije bila dovoljno vlažna.E sad , možda nije ni to , možda je sasvim nešto drugo...pravac ginekolog, sa njom pod ruku i eto najbolje je tako!
Star 30-04-08, 15:33   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 369
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Boli me Slucajno sam glasovao
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 15:52   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 209
juventus se izdvaja iz mase

mislim da si upravu sto se tice predigre,inzistiraj na tome da potraje duze drugi put,bit ce bolje
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103