| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; jel ive..ovo su sve neke..cudne koke u jatu..jebote.. fakat ono..ko da smo na balkanu..vish na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? jel ive..ovo su sve neke..cudne koke u jatu..jebote.. fakat ono..ko da smo na balkanu..vish na zapadu se full olakšalo muskarcima..netrebaju nish delat..ma daj..to nije fer i zake nema smajlica koji plače kao kishna godine..evo onda ovaj ![]()
__________________ daj bann |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Tako je Vuxs! Izađimo iz ormara i prisilimo staromodne cure na taj očajnički čin! Napravimo zapad od ove naše zabiti! Hoćemo seriju: sex i grad Zagreb! Sto epizoda! Hoćemo da taj ženski kutak dođe k nama sam! A sada, natrag na balkan. Dosta je parola za danas. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Jelena Veljača je rekla da namjerava napisati scenarij za takvo što, vrijeme je da i Zagreb dobije svoju Carrie Bradshaw... Pitaš zbog Samanthe? ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? [quote=Ive_ri;526325]Zbog čega očajnički? Šta bi to trebalo značit nije mi jasno? Šta onda ako mi dečki priđemo curi mi smo onda očajni? ma nisam tak mislila, ja bi se osjećala glupo da uletim dečku.. po meni se to očekuje s vaše strane.. ne kažem da ste očajni zato kaj uletavate.. to mi je seksi, a kod cura nekako droljasto i ofucano!! ne želim niti jednu uvrijediti, to je samo moje mišljenje i unaprijed se ispričavam ako se netko osjetio prozvanim! nije bila namjera ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ma nitko se ne ljuti, nego sve cure kažu da bi eventualno ulijetale samo ako su sigurne da će on pristati... Kad bi se mi time povodili, što bi bilo s vašim egom- kako bi na kavici pričale kak vam se neki zgodni upucavao a vi ga odbile zbog onog svog? ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ma kužim.. eto samo ću još dodati da nikad nekoga nebi mogla odbit ko zadnja kučka- što cure često rade.. budu bahate, jednostavno okreću leđa, očima prevrću po jupiteru.. cijenim ako mi dečko priđe i ako ga već odbijam, uvijek ću naći vremena porazgovarat s njim- bar da njemu nije bed i da mu ego ne pacim u podrum ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ovo si moram negdje zapisati. Nego ja da odgovorim. Nema šanse da bi mu ja prva prišla ![]() Ja imam problem s tim kada se moram prva javiti mada sam s nekim u dugogodišnjem prijateljstvu, a da ne govorim da bi ja u disku, birtiji i sl. nekom prišla. Ne znam zašto je to tako, ima neke veze sa "ja sam žensko" mada znam da je to zastarjelo. A oko odkantavanja. E to mi već ide lakše. Znam zavrtiti očima ili jednostavno nestati sa lica zemlje. Nisam nekulturna, nego ga kulturno odjebem u stilu "Morala bi ići, ajde viđat ćemo se" ili "S frendicama sam, mi smo solo cure društvo večeras" ili "Imam dečka". ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
, a to je kao fino otkantavanje?!? Ili je to samo tebi zgodan odjeb da mu ne moraš reći u lice? Nemoj shvatiti osobno, ali to je meni po ranjgu 'ljiga' kao i ono 'nije problem u tebi nego u meni'- pa se nije gorega zapitati koliko bi bilo zabavno to dobiti... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:06.

, a to je kao fino otkantavanje?!? Ili je to samo tebi zgodan odjeb da mu ne moraš reći u lice?