| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica A oko odkantavanja. E to mi već ide lakše. Znam zavrtiti očima ili jednostavno nestati ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
kad mi počne nebuloze pričat, a ja mu služim više ko oslonac da se ne složi na pod, e onda bi se i ja od muke oduzela.. znači sve prolazi i sve cijenim osim pijanih primjeraka! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Moj jedini najorginalniji odjeb je bio kad mi je lik prišao jer ga kao gledam pa sam ja rekla "ne, ja ti gledam u križ pa ti se učinilo". Uvijek sam znala sa riječima... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? MLNW make Love not War ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #107 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
joooj.. kad ti se onako pijan pocne unosit u facu a smrdi po pivcugi... jaoo ![]() Citat:
__________________ | ||
| | |
| | #108 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
al sve u svemu, slažem se s tobom da znaju bit kritični kad su takve stvari u pitanju, a onda se sve svodi opet na to da je oduzet ko deva.. ili nekima logika i nije jača strana! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.