Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica A oko odkantavanja. E to mi već ide lakše. Znam zavrtiti očima ili jednostavno nestati ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-07, 23:13   #101 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

A oko odkantavanja. E to mi već ide lakše. Znam zavrtiti očima ili jednostavno nestati sa lica zemlje. Nisam nekulturna, nego ga kulturno odjebem u stilu "Morala bi ići, ajde viđat ćemo se" ili "S frendicama sam, mi smo solo cure društvo večeras" ili "Imam dečka".
dobro, svatko ima neki svoj način.. kad mi netko uleti ko čovijek, uvijek ću nač vremena za njega, al kad mi dotetura neka pijana zvijer kaj ne zna ni di je ni ko je ni kaj je, e onda bi ga najrađe zbombala!
kad mi počne nebuloze pričat, a ja mu služim više ko oslonac da se ne složi na pod, e onda bi se i ja od muke oduzela..
znači sve prolazi i sve cijenim osim pijanih primjeraka!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 07:30   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Imam neki osjećaj da bi najgrublji odjeb dobio baš od onih koje najviše pozivaju: -stavi sliku u "akciju"
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 08:25   #103 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Moj jedini najorginalniji odjeb je bio kad mi je lik prišao jer ga kao gledam pa sam ja rekla "ne, ja ti gledam u križ pa ti se učinilo".
Uvijek sam znala sa riječima...
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 08:29   #104 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Na koga ciljaš konkretno? Pa ima nas dosta koji želimo da staviš.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 09:03   #105 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Hej! Nisam mislio nikog uvrijediti. Sve imate oštar jezik.
Ne odmah ratovati! Nisam mislio na nikoga konkretno.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 09:19   #106 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,863
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

MLNW make Love not War
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 11:30   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
al kad mi dotetura neka pijana zvijer kaj ne zna ni di je ni ko je ni kaj je, e onda bi ga najrađe zbombala!
kad mi počne nebuloze pričat, a ja mu služim više ko oslonac da se ne složi na pod, e onda bi se i ja od muke oduzela..
znači sve prolazi i sve cijenim osim pijanih primjeraka!

joooj.. kad ti se onako pijan pocne unosit u facu a smrdi po pivcugi... jaoo

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
ma kužim.. eto samo ću još dodati da nikad nekoga nebi mogla odbit ko zadnja kučka- što cure često rade.. budu bahate, jednostavno okreću leđa, očima prevrću po jupiteru..
cijenim ako mi dečko priđe i ako ga već odbijam, uvijek ću naći vremena porazgovarat s njim- bar da njemu nije bed i da mu ego ne pacim u podrum
iz mog iskustva, decki ne znaju sto je pristojan odjeb.. tj. stvacaju ga kao natezanje i neckanje koje se kasnije ipak pretvoti u "da".. kad god sam na lijepi nacin pokusala nekog odjebat, lijepo objasnila da ne zelim apsolutno nista i imala strpljenja to kao da nisu niti culi, samo su i dalje nastavili navaljivat.. e, a kad sam pocela malo ostrije odjebavat (iako ni tad nisam bezobrazno okretala ledja i prevrtala ocima) onda su shvatili poantu... ali to su samo moja iskustva..
Star 25-10-07, 19:31   #108 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

joooj.. kad ti se onako pijan pocne unosit u facu a smrdi po pivcugi... jaoo

iz mog iskustva, decki ne znaju sto je pristojan odjeb.. tj. stvacaju ga kao natezanje i neckanje koje se kasnije ipak pretvoti u "da".. kad god sam na lijepi nacin pokusala nekog odjebat, lijepo objasnila da ne zelim apsolutno nista i imala strpljenja to kao da nisu niti culi, samo su i dalje nastavili navaljivat.. e, a kad sam pocela malo ostrije odjebavat (iako ni tad nisam bezobrazno okretala ledja i prevrtala ocima) onda su shvatili poantu... ali to su samo moja iskustva..
da ima i u tome istine.. kad ti se na grbu zakelji totalni krpelj, nema druge nego tak.. nasreću nije mi se to dogodilo, možda zato kaj kad se netko počeo tak lijepit za mene, sam nestala u vidu magle!
al sve u svemu, slažem se s tobom da znaju bit kritični kad su takve stvari u pitanju, a onda se sve svodi opet na to da je oduzet ko deva.. ili nekima logika i nije jača strana!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 01:04   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

nikad ne reci nikad........al mislim da ne bi nikad
pozvala nekog negdje......
to nisam ja.......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 09:00   #110 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 265
lochness se izdvaja iz mase

hm.. jednostavam odgovor.. ne
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111