| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 nikad u životu to nisam i ne planiram napravit...to je taka sramota i poniženje ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() jel tebi sramota i pogledati nekog decka? djizs.. svasta.. ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Banned | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? nije sramota pogledat nekog tipa,a i ne smatram da živimo u 17 st. neg jednostavno ne planiram doć do tipa,i nisam sebe s tim ni malo spustila... jednostavno imam svoj stav,i jebe mi se ko šta misli o njemu!!! bolje da imam takav stav neg da trčim za likovima.... i to uopče nije staromodan stav,neg jednostavno držim do sebe... i boli me k... ak neke ženske oće ić do tipa prve pa nek idu to je njihova stvar ja samo znam da ja ne planiram.... ya ti mi ne moš reć da sam se zbog tog nisko spustila,jel u čem je tu nisko spuštanje molim te?! jedno je gledat frajera a drugo je trčat za njim i prilazit mu.... šta tebi kao nije draže da frajer dođe do tebe? šta ti kao voliš prilazit frajerima? onda ti svaka čast ženo kad više ti trčiš za njima neg oni za tobom sad bi i ja tjela bit ko i ti .... ti si moj idol!!! LOL !!! ![]() Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-12-07 u 14:14. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ovo je malo bez veze anketa, većina cura će reći da im ne pada na pamet. Bolje da muški rade prvi korak, jer sve prije toga naprave žene, ipak koliko god mi šutili o tome ipak su one te koje sve naprave, a mi onda kao šlag na torti priđemo prvi. ![]() |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Sve, razgovarajući sa svojom jednom prijateljicom, koja je moj guru za ženska i slična pitanja, koja mi je rekla toliko podataka da sam se ja iznenadio koliko toga zapravo žene naprave da bi navele muškarca da im priđu i da im se svide. Žene odmah nakon par sekundi, neke iskusnije i prije, točno znaju što mogu s kojim muškarcem. Kad vam se netko sviđa vi to dajete do znanja, naravno ne radite to direktno kao mi muški nego samozatajno i mudro. Točno znate koji je materijal za dečka, za prijatelja itd. Što i kako to radite, pa ovako kad vam se netko sviđa obavezno se služite svim svojim moćima da bi ON shvatio da mu se sviđate, smješak, pogled, treptanje, popravljanje frizure kad je on u blizini, isticanje svojih atributa, načinom na koji sjedite, načinom kako držite noge, ruke kad komunicirate s muškima, ima puno stvari kojima nam dajete signale da vam se sviđamo, problem je što smo mi mutavi i slijepi pa to vidimo tek kad nam vi to počnete "crtat". Ono što je mene najviše iznenadilo je da točno imate radar za svaku osobu i točno znate za svakog otprilike kakav je, nevjerojatno. Hvala Bogu na dobroj prijateljici, jer da slušam prijatelje ne bi nikad imao ozbiljnog posla s curama. ![]() ![]() Zadnji Uredio LPK : 15-12-07 u 15:06. |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Banned | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? pa dobro...prijateljica ti je otkrila neke stvari ali opet ti kažem nisu sve cure kao ni svi muški isti.. ali ženske nekad gledaju u tipa čisto iz zajebancije ili zato jer su skontale da taj tip pilji u nju,,,,dobro je da imaš legicu i da čuješ koji ženski savijet,ali ni vi muški niste sveci i vi se koristite nekim svojim šemama..... |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() ja nisam rekla da volim prilazit frajerima, niti da je manje decki prislo meni nego ja njima.. volis izmisljati? kad mi se netko svidja fala bogu da cu mu prici, necu cekat da ostarim da bi me on MOZDA skuzio. reci mi, ako se tebi netko svidja, kako ces mu to dati do znanja nego da mu pridjes? ti zivis u gadnoj nadi ako mislis da ce ti svaki prici sam od sebe?! ili angaziras frendice da to naprave umjesto tebe? jadno.. ![]() velis da ne zivis u 17. st., a razmisljas na taj nacin
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Banned | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
)2.ne obračam ja pažnju na tipa ak vidim da me tip ne doživljava,teško meni neko upadne u oči,šta imam piljit il slinit za nekim ko me ne primječuje ![]() 3.ne razmišljam ko da živim u tom stoljeću 4.ne volim izmišljati ti si prva počela pametovati,ja samo odgovaram.... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:16.

sad bi i ja tjela bit ko i ti
.... ti si moj idol!!! LOL !!!