| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 po mom je to sramota i poniženje za žensku,zato jel ja smatram da nisam ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Po meni je to vrlo hrabro i samosvjesno. Cura koja se usudi prići frajeru ima samopouzdanja i NIKAKO nije drolja. I da....tko se to sprda s takvim curama??? Ljudi s kojima se ja družim to ne rade. Ja osobno nikada nisam prišla frajeru jer nemam hrabrosti baš, ali mislim da si nepotrebno ispljuvala i prozvala "droljama" cure koje imaju dovoljno hrabrosti i samopuzdanja.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
1.možda je hrabro,al je ponižavajuče!!! 2.cura koja neće prić prva tipu neg zna da će on njoj doć ima samopouzdanja 3.ne mora bit da je drolja al je vrlo jednostavna ženska (lako ju dobiješ) 4.takim curama se sprda pun kurac ljudi ako nisi znala sad znaš... brate to su LAKE LOVINE u tom smislu 5.ljudi s kojima se ti družiš to ne rade možda pred tobom (da se sprdaju na te cure) 6.nisam ja nikog ispljuvala,ja sam samo rekla svoje mišljenje... i uopće me ne zanima jel se tebi sviđa il ne moje mišljenje Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 16-12-07 u 14:00. | |
| | |
| | #133 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Možda ti jednostavno još trebaš odrasti.....ne znam.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Nef, tebe bi ziher spalili u srednjem vijeku... ![]() Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #136 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? a čuj.....na tvoje postove su većinom ljudii odreagirali sa čuđenjem......većina misli slično kao i ja.....izvuci sama iz toga nešto.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() Nema ništa loše da cura prva priđe dečku, sve je isto kao i kad dečko prilazi, nema razlike. Prilaziš ljudima koji su ti simpatični i ostvaruješ komunikaciju, nakon nje dobiješ potvrdu dal ti se ta osoba stvarno sviđa ili ti je bila samo ugodna za oko. Pa kako bi se inače ljudi upoznavali, družili, jebali, imali djecu i td. Uvijek mora postojati ona prva verbalna komunikacija, jer inače sve ostane na pogledu i propuštenoj prilici. | |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
pa mora postojat prava komunikacija ali zaš bi ja morala prić prva tipu?! ne pada mi na pamet... i šta je tu loše ak ja njemu ne prilazim... nemam potrebe za tim.... jebo te kako vi razmišljanje imate i onda ja trebam odrasti... katastrofa !!! šta vi niste nikad čuli da ženske ne prilaze tipovima,šta je ovo prvi put da to čujete? kod mene nije nikad bio slučaj propuštene prilike,tak da me boli kurac.... ![]() | |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Nitko ne kaže da se ti moraš mjenjat ili da je tvoje mišljenje loše, mi svi samo kažemo da se ne slažemo s togom i to moraš poštovat. Svatko od nas radi i živi kako želi, ti ne želiš prva prilazit i to je ok. Iako mislim da ćeš za koji godinu polagano mijenjat mišljenje, al to sve dođe s vremenom. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

!! možda ti trebaš sazrijeti
ali zaš bi ja morala prić prva tipu?! ne pada mi na pamet... i šta je tu loše ak ja njemu ne prilazim... nemam potrebe za tim.... jebo te kako vi razmišljanje imate i onda ja trebam odrasti...
katastrofa !!! šta vi niste nikad čuli da ženske ne prilaze tipovima,šta je ovo prvi put da to čujete?