Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 po mom je to sramota i poniženje za žensku,zato jel ja smatram da nisam ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 13:50   #131 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
po mom je to sramota i poniženje za žensku,zato jel ja smatram da nisam tak očajna da prilazim prva tipu,ne znam kako ko razmišlja al ja znam da ja to nikad ne bi napravila.... a i većinom svi šprdaju ženske koje prilaze tipovima,budu oni komentari "koja drolja" .... jednostavno ja mislim da se tipovi trebaju trudit oko cura a ne cure oko njih... nisu fora cure a ni dečki koje lako moš dobit.... to je moje mišljenje...meni i da tip upadne u oči ne znam kak ja mu neću prić.... ak on oće nek dođe,ak neće naći ne zanimam ga i nemam mu šta prilazit
Sramota??????? O čemu ti pričaš?
Po meni je to vrlo hrabro i samosvjesno. Cura koja se usudi prići frajeru ima samopouzdanja i NIKAKO nije drolja. I da....tko se to sprda s takvim curama??? Ljudi s kojima se ja družim to ne rade. Ja osobno nikada nisam prišla frajeru jer nemam hrabrosti baš, ali mislim da si nepotrebno ispljuvala i prozvala "droljama" cure koje imaju dovoljno hrabrosti i samopuzdanja.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 13:57   #132 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Sramota??????? O čemu ti pričaš?
Po meni je to vrlo hrabro i samosvjesno. Cura koja se usudi prići frajeru ima samopouzdanja i NIKAKO nije drolja. I da....tko se to sprda s takvim curama??? Ljudi s kojima se ja družim to ne rade. Ja osobno nikada nisam prišla frajeru jer nemam hrabrosti baš, ali mislim da si nepotrebno ispljuvala i prozvala "droljama" cure koje imaju dovoljno hrabrosti i samopuzdanja.

1.možda je hrabro,al je ponižavajuče!!!
2.cura koja neće prić prva tipu neg zna da će on njoj doć ima samopouzdanja
3.ne mora bit da je drolja al je vrlo jednostavna ženska (lako ju dobiješ)
4.takim curama se sprda pun kurac ljudi ako nisi znala sad znaš... brate to su LAKE LOVINE u tom smislu
5.ljudi s kojima se ti družiš to ne rade možda pred tobom (da se sprdaju na te cure)
6.nisam ja nikog ispljuvala,ja sam samo rekla svoje mišljenje... i uopće me ne zanima jel se tebi sviđa il ne moje mišljenje

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 16-12-07 u 14:00.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:08   #133 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Možda ti jednostavno još trebaš odrasti.....ne znam.
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:13   #134 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Nef, tebe bi ziher spalili u srednjem vijeku...

Citat:
2.cura koja neće prić prva tipu neg zna da će on njoj doć ima samopouzdanja
3.ne mora bit da je drolja al je vrlo jednostavna ženska (lako ju dobiješ)
4.takim curama se sprda pun kurac ljudi ako nisi znala sad znaš... brate to su LAKE LOVINE u tom smislu
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:18   #135 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi

Citat:
Možda ti jednostavno još trebaš odrasti.....ne znam.

joj pa da nismo mi svi odrasli ko ti.... zamisli ono ja nisam odrasla jel imam tako mišljenje.... omg!!!! !! možda ti trebaš sazrijeti
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:21   #136 (permalink)
dr.sc. Foruma

a čuj.....na tvoje postove su većinom ljudii odreagirali sa čuđenjem......većina misli slično kao i ja.....izvuci sama iz toga nešto.......
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:24   #137 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
joj pa da nismo mi svi odrasli ko ti.... zamisli ono ja nisam odrasla jel imam tako mišljenje.... omg!!!! !! možda ti trebaš sazrijeti
Slažem se, još si mlada, trebaš još puno žganjaca pojest.

Nema ništa loše da cura prva priđe dečku, sve je isto kao i kad dečko prilazi, nema razlike.
Prilaziš ljudima koji su ti simpatični i ostvaruješ komunikaciju, nakon nje dobiješ potvrdu dal ti se ta osoba stvarno sviđa ili ti je bila samo ugodna za oko.
Pa kako bi se inače ljudi upoznavali, družili, jebali, imali djecu i td. Uvijek mora postojati ona prva verbalna komunikacija, jer inače sve ostane na pogledu i propuštenoj prilici.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:37   #138 (permalink)
fear of the dark

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Slažem se, još si mlada, trebaš još puno žganjaca pojest.

Nema ništa loše da cura prva priđe dečku, sve je isto kao i kad dečko prilazi, nema razlike.
Prilaziš ljudima koji su ti simpatični i ostvaruješ komunikaciju, nakon nje dobiješ potvrdu dal ti se ta osoba stvarno sviđa ili ti je bila samo ugodna za oko.
Pa kako bi se inače ljudi upoznavali, družili, jebali, imali djecu i td. Uvijek mora postojati ona prva verbalna komunikacija, jer inače sve ostane na pogledu i propuštenoj prilici.

pa mora postojat prava komunikacija ali zaš bi ja morala prić prva tipu?! ne pada mi na pamet... i šta je tu loše ak ja njemu ne prilazim... nemam potrebe za tim.... jebo te kako vi razmišljanje imate i onda ja trebam odrasti... katastrofa !!! šta vi niste nikad čuli da ženske ne prilaze tipovima,šta je ovo prvi put da to čujete?
kod mene nije nikad bio slučaj propuštene prilike,tak da me boli kurac....
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:41   #139 (permalink)
fear of the dark

Citat:
a čuj.....na tvoje postove su većinom ljudii odreagirali sa čuđenjem......većina misli slično kao i ja.....izvuci sama iz toga nešto.......
i za to me čisto boli kurac!!! ne planiram se mjenjat radi nikog ... i to što sam rekla nije niš čudno,to je za mene normalno
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:58   #140 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
ne planiram se mjenjat radi nikog ... i to što sam rekla nije niš čudno,to je za mene normalno
Vidi se da si još dijete, znam da to nije drago čut ali trenutno tako ispada, dokaži nam da si zrelija.

Nitko ne kaže da se ti moraš mjenjat ili da je tvoje mišljenje loše, mi svi samo kažemo da se ne slažemo s togom i to moraš poštovat.
Svatko od nas radi i živi kako želi, ti ne želiš prva prilazit i to je ok.
Iako mislim da ćeš za koji godinu polagano mijenjat mišljenje, al to sve dođe s vremenom.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113