Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ...meni i da tip upadne u oči ne znam kak ja mu neću prić.... ak on ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 15:07   #141 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
...meni i da tip upadne u oči ne znam kak ja mu neću prić.... ak on oće nek dođe,ak neće naći ne zanimam ga i nemam mu šta prilazit
Ne kaže se tko čeka - dočeka, nego tko čeka - načeka se.
Citat:
1.možda je hrabro,al je ponižavajuče!!!
2.cura koja neće prić prva tipu neg zna da će on njoj doć ima samopouzdanja
3.ne mora bit da je drolja al je vrlo jednostavna ženska (lako ju dobiješ)
4.takim curama se sprda pun kurac ljudi ako nisi znala sad znaš... brate to su LAKE LOVINE u tom smislu
1. OMG
2. Ovo je nova definicija samopouzdanja koja glasi: osoba koja čeka da drugi netko napravi prvi korak umijesto nje je hrabra, odlučna i svjesna svojih vrijednosti.
3 i 4. Da, drastična je razlika po lakoći ako cura priđe dečku i ajmo reći na _ (uvrsti br po želji) dejtu se poševe, nego kada dečko priđe curi i isto tako naprave...
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:07   #142 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Vidi se da si još dijete, znam da to nije drago čut ali trenutno tako ispada, dokaži nam da si zrelija.

Nitko ne kaže da se ti moraš mjenjat ili da je tvoje mišljenje loše, mi svi samo kažemo da se ne slažemo s togom i to moraš poštovat.
Svatko od nas radi i živi kako želi, ti ne želiš prva prilazit i to je ok.
Iako mislim da ćeš za koji godinu polagano mijenjat mišljenje, al to sve dođe s vremenom.
1.ne moram se ja dokazivati nikome...
2.ja poštujem tuđa mišljenja,al vi ste moje mišljenje prvi počeli komentirati
3.pa ak nisam u svojih skoro 19 god prmijenila mišljenje pa neću ni poslje
4.pa ak to moje mišljenje nije loše,zaš se onda ne slažete u tom sa mnom,dobro ne morate se slagat al zaš tolko serete protiv toga?!
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:15   #143 (permalink)
Somewhere I Belong

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ne kaže se tko čeka - dočeka, nego tko čeka - načeka se.
kako ko....

1. OMG
2. Ovo je nova definicija samopouzdanja koja glasi: osoba koja čeka da drugi netko napravi prvi korak umijesto nje je hrabra, odlučna i svjesna svojih vrijednosti.
3 i 4. Da, drastična je razlika po lakoći ako cura priđe dečku i ajmo reći na _ (uvrsti br po želji) dejtu se poševe, nego kada dečko priđe curi i isto tako naprave...
ma oboje je sranje,jebeš cure koje se na prvu noć daju!!! lake lovine svakom dostupne.... aj aj aj sad čekam komentar na ovo....ajde ljudi pičite,komentirajte!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:20   #144 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

PMS, ha?
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:22   #145 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
1.ne moram se ja dokazivati nikome...
2.ja poštujem tuđa mišljenja,al vi ste moje mišljenje prvi počeli komentirati
3.pa ak nisam u svojih skoro 19 god prmijenila mišljenje pa neću ni poslje
4.pa ak to moje mišljenje nije loše,zaš se onda ne slažete u tom sa mnom,dobro ne morate se slagat al zaš tolko serete protiv toga?!
E vidiš, sad ću opet reći da si dijete, al kad su tvoji komentari takvi.
Nitko tebi ne sere, nego izražavamo svoja mišljenja.

Cura koja priđe dečku nije laka cura, nego joj se samo ne da čekat da taj dečko (koji je možda sramežljiv ili malo nesiguran) napravi prvi korak.
Osim toga već sam u postovima prije napisao da cure same daju do znanja dečkima da im se sviđaju, ako ne vjeruješ pitaj cure na forumu pa ćeš vidjet da bez obzira dal su dečki napravili prvi korak ili ne, ipak su one bile te koje su im to dopustile, jer ako im se dečko ne sviđa "pošalju" mu odjeb.
Osim toga što bi ti tek rekla da se poševe na prvom dejtu ili da mu da u prvom tjednu, pa za tebe je ta drolja, za mene je to cura koja hoće vidjet što je uhvatila i provozat ga da vidi dal joj paše.
Promjenit ćeš mišljenje s vremenom, svi se mi mijenjamo s vremenom.

Nisam puno stariji od tebe, al skužio sam odavno da je puno toga u ženskim rukama.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:30   #146 (permalink)
Somewhere I Belong

Citat:
E vidiš, sad ću opet reći da si dijete, al kad su tvoji komentari takvi.
Nitko tebi ne sere, nego izražavamo svoja mišljenja.

Cura koja priđe dečku nije laka cura, nego joj se samo ne da čekat da taj dečko (koji je možda sramežljiv ili malo nesiguran) napravi prvi korak.
Osim toga već sam u postovima prije napisao da cure same daju do znanja dečkima da im se sviđaju, ako ne vjeruješ pitaj cure na forumu pa ćeš vidjet da bez obzira dal su dečki napravili prvi korak ili ne, ipak su one bile te koje su im to dopustile, jer ako im se dečko ne sviđa "pošalju" mu odjeb.
Osim toga što bi ti tek rekla da se poševe na prvom dejtu ili da mu da u prvom tjednu, pa za tebe je ta drolja, za mene je to cura koja hoće vidjet što je uhvatila i provozat ga da vidi dal joj paše.
Promjenit ćeš mišljenje s vremenom, svi se mi mijenjamo s vremenom.

Nisam puno stariji od tebe, al skužio sam odavno da je puno toga u ženskim rukama.
kratko rečeno:JA JEDNOSTAVNO NE VOLIM KURVE I LAKE CURE KOJE SVI MOGU IMAT IL KOJE VEČINA MOŽE IMAT....radi takih cura me ponekad sramota što sam žensko!!! znam da se svi mjenjamo ali ja ne vjerujem da ću ikad promijenit mišljenje o tome,,
kako misliš da je puno toga u ženskim rukama? na koji način?
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:33   #147 (permalink)
Somewhere I Belong

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
PMS, ha?
nije pms.... hvala bogu prošla menga ovaj mjesec ak te baš zanima
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:36   #148 (permalink)
LPK
prof. Foruma

LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
kratko rečeno:JA JEDNOSTAVNO NE VOLIM KURVE I LAKE CURE KOJE SVI MOGU IMAT IL KOJE VEČINA MOŽE IMAT....radi takih cura me ponekad sramota što sam žensko!!! znam da se svi mjenjamo ali ja ne vjerujem da ću ikad promijenit mišljenje o tome,,
kako misliš da je puno toga u ženskim rukama? na koji način?
Vidjet ćeš u životu kako i zašto.
Glupo mi je sad navodit što je sve u ženskim rukama, al i bolje da ne znaš.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:50   #149 (permalink)
Somewhere I Belong

Citat:
Vidjet ćeš u životu kako i zašto.
Glupo mi je sad navodit što je sve u ženskim rukama, al i bolje da ne znaš.
mogu si mislit šta je to u ženskim rukama
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:51   #150 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Citat:
mogu si mislit šta je to u ženskim rukama
Pa i "to" naravno.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114