| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ...meni i da tip upadne u oči ne znam kak ja mu neću prić.... ak on ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() Citat:
2. Ovo je nova definicija samopouzdanja koja glasi: osoba koja čeka da drugi netko napravi prvi korak umijesto nje je hrabra, odlučna i svjesna svojih vrijednosti. ![]() 3 i 4. Da, drastična je razlika po lakoći ako cura priđe dečku i ajmo reći na _ (uvrsti br po želji) dejtu se poševe, nego kada dečko priđe curi i isto tako naprave... ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | ||
| | |
| | #142 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
2.ja poštujem tuđa mišljenja,al vi ste moje mišljenje prvi počeli komentirati 3.pa ak nisam u svojih skoro 19 god prmijenila mišljenje pa neću ni poslje 4.pa ak to moje mišljenje nije loše,zaš se onda ne slažete u tom sa mnom,dobro ne morate se slagat al zaš tolko serete protiv toga?! ![]() | |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() | |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Nitko tebi ne sere, nego izražavamo svoja mišljenja. Cura koja priđe dečku nije laka cura, nego joj se samo ne da čekat da taj dečko (koji je možda sramežljiv ili malo nesiguran) napravi prvi korak. Osim toga već sam u postovima prije napisao da cure same daju do znanja dečkima da im se sviđaju, ako ne vjeruješ pitaj cure na forumu pa ćeš vidjet da bez obzira dal su dečki napravili prvi korak ili ne, ipak su one bile te koje su im to dopustile, jer ako im se dečko ne sviđa "pošalju" mu odjeb. Osim toga što bi ti tek rekla da se poševe na prvom dejtu ili da mu da u prvom tjednu, pa za tebe je ta drolja, za mene je to cura koja hoće vidjet što je uhvatila i provozat ga da vidi dal joj paše. Promjenit ćeš mišljenje s vremenom, svi se mi mijenjamo s vremenom. Nisam puno stariji od tebe, al skužio sam odavno da je puno toga u ženskim rukama. | |
| | |
| | #146 (permalink) | |
kako misliš da je puno toga u ženskim rukama? na koji način? | |
| | |
| | #148 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Glupo mi je sad navodit što je sve u ženskim rukama, al i bolje da ne znaš. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

mogu si mislit šta je to u ženskim rukama