Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Pa i "to" naravno. hehe!!! spaljeno......

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 15:53   #151 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,510
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Pa i "to" naravno.
hehe!!! spaljeno...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 16:18   #152 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
kratko rečeno:JA JEDNOSTAVNO NE VOLIM KURVE I LAKE CURE KOJE SVI MOGU IMAT IL KOJE VEČINA MOŽE IMAT....radi takih cura me ponekad sramota što sam žensko!!! znam da se svi mjenjamo ali ja ne vjerujem da ću ikad promijenit mišljenje o tome,,
kako misliš da je puno toga u ženskim rukama? na koji način?
znaci cura je laka ako pozove decka van? wow. decki, ja sam laka cura.
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 16:35   #153 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,412
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
što je sve u ženskim rukama,
Žena drži 3 ćoška kuće.
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:02   #154 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
2.ne obračam ja pažnju na tipa ak vidim da me tip ne doživljava,teško meni neko upadne u oči,šta imam piljit il slinit za nekim ko me ne primječuje
ko kaze da moras piljit i slinit? prici decku nema veze s piljenjem i slinjenjem.
osim toga, ne vjerujem da ti je prisao bas svaki u kojeg si se ti zagledala.. ili se zagledas samo u one koji tebi prilaze.. sto je.. jadno

Citat:
1.možda je hrabro,al je ponižavajuče!!!
sto je tocno PONIZAVAJUCE?
Citat:
2.cura koja neće prić prva tipu neg zna da će on njoj doć ima samopouzdanja
ne, mjesas samopouzdanje s egoizmom, s umisljenoscu.
Citat:
3.ne mora bit da je drolja al je vrlo jednostavna ženska (lako ju dobiješ)
4.takim curama se sprda pun kurac ljudi ako nisi znala sad znaš... brate to su LAKE LOVINE u tom smislu

ma oboje je sranje,jebeš cure koje se na prvu noć daju!!! lake lovine svakom dostupne.... aj aj aj sad čekam komentar na ovo....ajde ljudi pičite,komentirajte!!

kratko rečeno:JA JEDNOSTAVNO NE VOLIM KURVE I LAKE CURE KOJE SVI MOGU IMAT IL KOJE VEČINA MOŽE IMAT....radi takih cura me ponekad sramota što sam žensko!!!

cekaj.. ti to ozbiljno? ne salis se?!

hoces reci da cure koje prve prilaze su lake cure? jel ti znas sto znaci "laka cura"? to je cura koja siri noge svakome i uvijek.. a ne ona koja prilazi prva decku. ako cura pridje nekom decku prva to ne znaci da ce mu odmah rasirit noge.. yebote.. daj se probudi iz svojih zatupljenih gluposti..

Citat:
3.pa ak nisam u svojih skoro 19 god prmijenila mišljenje pa neću ni poslje
ROTFLMAO , moras ti jos puno toga prozivit..
Star 16-12-07, 19:07   #155 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,628
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja isto cijelo vrijeme mislim da ovo nije moguće
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:24   #156 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,326
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

još će se duuuugooo "paučina" skupljati kod tebe...samo nastavi tako
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:36   #157 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Pih, ja više ne ulijećem curama. E neć baš. Šta su one bolje od nas muških pa da samo mi njima moramo uletavat?

(Bože, ako ovo vidiš, molim te samo pošalji mi neku curu dok ću biti još spolno aktivan. Tvoj skromni sluga - Filip).
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:23   #158 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Citat:
ko kaze da moras piljit i slinit? prici decku nema veze s piljenjem i slinjenjem.
osim toga, ne vjerujem da ti je prisao bas svaki u kojeg si se ti zagledala.. ili se zagledas samo u one koji tebi prilaze.. sto je.. jadno [/color]

e draga moja ako ne vjeruješ počni se uvjeravat!! sad će ti teta objasnit kao prvo nisam se nikad zagledala u tipa koji mene nije doživljavao jebeš ti to.... šta imam od tog da se zagledam u pogrešnu osobu...KURAC!!

Citat:
sto je tocno PONIZAVAJUCE?

ne, mjesas samopouzdanje s egoizmom, s umisljenoscu.
ja nisam umišljenja.....
Citat:

cekaj.. ti to ozbiljno? ne salis se?!
da naravno,ne šalim se....

Citat:
hoces reci da cure koje prve prilaze su lake cure? jel ti znas sto znaci "laka cura"? to je cura koja siri noge svakome i uvijek.. a ne ona koja prilazi prva decku. ako cura pridje nekom decku prva to ne znaci da ce mu odmah rasirit noge.. yebote.. daj se probudi iz svojih zatupljenih gluposti..
e draga da ti budem iskrena,ti mi se baš činiš ko da si jedna od takvih pa mi zato stalno proturiječiš,al nea veze baš fora... volim ja vodit rasprave s takvima

ne moram se ja budit,al mogla bi ti mal razmislit o svojim riječima!!!!!

Citat:
ROTFLMAO , moras ti jos puno toga prozivit..
pa da moram još puno tog proživit,al bitno da si ti svoje već duboko proživila!!!

SVAKA TI ČAST SAD BI I JA TJELA BIT KO TI

Zadnji Uredio Joks : 16-12-07 u 20:57.
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:30   #159 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,539
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Evo jedan primjer u mom gradu se žene najzajebanije cure. Bija san svugdi po hrvackoj ali zadranke
Ovdi te cura cilu veče gleda, smješka ti se, i onda joj priđeš ili joj pošalješ cugu ili neku pristojnu gestu a ona je čudi zašto di kako i onda te odjebe.

što želim reči da vi cure puno lakše dojete do cilja nego mi muški. i takvo ponašanje cura (mislim na tekst gore) više fuckin neznaš što cura misli pa onda i ako se nađe neka koja bi i prihvatila tvoju spiku. ti joj ne priđeš jer neznaš reakciju i ona misli da ti se nesviđa i tu puca je kod mene u 30 % slučajeva di san propustija priliku
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:41   #160 (permalink)
fear of the dark

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Evo jedan primjer u mom gradu se žene najzajebanije cure. Bija san svugdi po hrvackoj ali zadranke
Ovdi te cura cilu veče gleda, smješka ti se, i onda joj priđeš ili joj pošalješ cugu ili neku pristojnu gestu a ona je čudi zašto di kako i onda te odjebe.

što želim reči da vi cure puno lakše dojete do cilja nego mi muški. i takvo ponašanje cura (mislim na tekst gore) više fuckin neznaš što cura misli pa onda i ako se nađe neka koja bi i prihvatila tvoju spiku. ti joj ne priđeš jer neznaš reakciju i ona misli da ti se nesviđa i tu puca je kod mene u 30 % slučajeva di san propustija priliku
istina,ima cura koje se smješkaju,koje gledaju pa kad dođe cuga brate stera te u 3 pm!! je istina je i da cure puno lakše dođu do cilja nego muški.... ali i neki muški dođu bez imalo beda do cilja.... posebno ak im neka ženska upadne u oko baš jebeno...pa se počnu trudit,a još i dobro izgledaju.... jebiga,moraš znat da nisu sve cure iste... ja samo ne volim drolje ni ženske ni muške!! meni su i grozni tipovi i ženske koji su bili s 80% cura u gradu... to ko đuboks,ubaciš kovanicu od 5 kn i biraš bolest,oš sidu,sifilis,monukleozu..... i t d !!! aj sad čekam da ova dođe i počne komentare bacat
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113