| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Pa i "to" naravno. hehe!!! spaljeno...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #153 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #154 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
osim toga, ne vjerujem da ti je prisao bas svaki u kojeg si se ti zagledala.. ili se zagledas samo u one koji tebi prilaze.. sto je.. jadno ![]() Citat:
Citat:
Citat:
cekaj.. ti to ozbiljno? ne salis se?! hoces reci da cure koje prve prilaze su lake cure? jel ti znas sto znaci "laka cura"? to je cura koja siri noge svakome i uvijek.. a ne ona koja prilazi prva decku. ako cura pridje nekom decku prva to ne znaci da ce mu odmah rasirit noge.. yebote.. daj se probudi iz svojih zatupljenih gluposti..Citat:
, moras ti jos puno toga prozivit..
__________________ | |||||
| | |
| | #155 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ja isto cijelo vrijeme mislim da ovo nije moguće
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #156 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? još će se duuuugooo "paučina" skupljati kod tebe...samo nastavi tako ![]()
__________________ dobio sam kartu za Hrvatska-Engleska |
| | |
| | #157 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Pih, ja više ne ulijećem curama. E neć baš. Šta su one bolje od nas muških pa da samo mi njima moramo uletavat? (Bože, ako ovo vidiš, molim te samo pošalji mi neku curu dok ću biti još spolno aktivan. Tvoj skromni sluga - Filip).
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #158 (permalink) | |||||
| fear of the dark | Citat:
e draga moja ako ne vjeruješ počni se uvjeravat!! sad će ti teta objasnit kao prvo nisam se nikad zagledala u tipa koji mene nije doživljavao jebeš ti to.... šta imam od tog da se zagledam u pogrešnu osobu...KURAC!! Citat:
Citat:
Citat:
ne moram se ja budit,al mogla bi ti mal razmislit o svojim riječima!!!!! Citat:
SVAKA TI ČAST SAD BI I JA TJELA BIT KO TI ![]() Zadnji Uredio Joks : 16-12-07 u 20:57. | |||||
| | |
| | #159 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Evo jedan primjer u mom gradu se žene najzajebanije cure. Bija san svugdi po hrvackoj ali zadranke ![]() ![]() Ovdi te cura cilu veče gleda, smješka ti se, i onda joj priđeš ili joj pošalješ cugu ili neku pristojnu gestu a ona je čudi zašto di kako i onda te odjebe. što želim reči da vi cure puno lakše dojete do cilja nego mi muški. i takvo ponašanje cura (mislim na tekst gore) više fuckin neznaš što cura misli pa onda i ako se nađe neka koja bi i prihvatila tvoju spiku. ti joj ne priđeš jer neznaš reakciju i ona misli da ti se nesviđa i tu puca je kod mene u 30 % slučajeva di san propustija priliku
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
istina,ima cura koje se smješkaju,koje gledaju pa kad dođe cuga brate stera te u 3 pm!! je istina je i da cure puno lakše dođu do cilja nego muški.... ali i neki muški dođu bez imalo beda do cilja.... posebno ak im neka ženska upadne u oko baš jebeno...pa se počnu trudit,a još i dobro izgledaju.... jebiga,moraš znat da nisu sve cure iste... ja samo ne volim drolje ni ženske ni muške!! meni su i grozni tipovi i ženske koji su bili s 80% cura u gradu... to ko đuboks,ubaciš kovanicu od 5 kn i biraš bolest,oš sidu,sifilis,monukleozu..... i t d !!! aj sad čekam da ova dođe i počne komentare bacat![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

hehe!!! spaljeno...

istina,ima cura koje se smješkaju,koje gledaju pa kad dođe cuga brate stera te u 3 pm!! je istina je i da cure puno lakše dođu do cilja nego muški.... ali i neki muški dođu bez imalo beda do cilja.... posebno ak im neka ženska upadne u oko baš jebeno...pa se počnu trudit,a još i dobro izgledaju.... jebiga,moraš znat da nisu sve cure iste... ja samo ne volim drolje ni ženske ni muške!! meni su i grozni tipovi i ženske koji su bili s 80% cura u gradu... to ko đuboks,ubaciš kovanicu od 5 kn i biraš bolest,oš sidu,sifilis,monukleozu..... i t d !!! aj sad čekam da ova dođe i počne komentare bacat