Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ko kaze da moras piljit i slinit? prici decku nema veze s piljenjem i slinjenjem. osim ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 20:42   #161 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ko kaze da moras piljit i slinit? prici decku nema veze s piljenjem i slinjenjem.
osim toga, ne vjerujem da ti je prisao bas svaki u kojeg si se ti zagledala.. ili se zagledas samo u one koji tebi prilaze.. sto je.. jadno [/color]

e draga moja ako ne vjeruješ počni se uvjeravat!! sad će ti teta objasnit kao prvo nisam se nikad zagledala u tipa koji mene nije doživljavao jebeš ti to.... šta imam od tog da se zagledam u pogrešnu osobu...KURAC!!
Citat:
sto je tocno PONIZAVAJUCE?

ne, mjesas samopouzdanje s egoizmom, s umisljenoscu.

ja nisam umišljenja.....

cekaj.. ti to ozbiljno? ne salis se?!
da naravno,ne šalim se....

hoces reci da cure koje prve prilaze su lake cure? jel ti znas sto znaci "laka cura"? to je cura koja siri noge svakome i uvijek.. a ne ona koja prilazi prva decku. ako cura pridje nekom decku prva to ne znaci da ce mu odmah rasirit noge.. yebote.. daj se probudi iz svojih zatupljenih gluposti..

e draga da ti budem iskrena,ti mi se baš činiš ko da si jedna od takvih pa mi zato stalno proturiječiš,al nea veze baš fora... volim ja vodit rasprave s takvima

ne moram se ja budit,al mogla bi ti mal razmislit o svojim riječima!!!!!

Citat:
ROTFLMAO , moras ti jos puno toga prozivit..
pa da moram još puno tog proživit,al bitno da si ti svoje već duboko proživila!!!

SVAKA TI ČAST SAD BI I JA TJELA BIT KO TI
KAO PRVO NEMOJ SE BAHATITI VELIČINOM SLOVA...OVO ŠTO SI REKLA MOŽEŠ NAPISATI I NORMALNOM VELIČINOM SLOVA KORISTEĆI BOLD A NE KORISITI KRETENSKU VELIČINU SLOVA
KAO DRUGO KORISTI EDIT KAD HOĆEŠ NEŠTO UZASTOPNO POSTATI
I ZADNJE ALI JAKO VAŽNO... CRVENA BOLDANA SLOVA KORISTE MODERATORI U TEŠKIM TRENUTCIMA KAD MORAJU UPOZORITI NEKOG FORUMAŠA...TI NISI MODERATOR PREMA TOME SUZDRŽI SE OD OVAKVOG NAČINA PISANJA

fat_boy_slim
Star 16-12-07, 20:45   #162 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ovak neman nista protiv cura koje se troše a nebi ni ti trebala. svi mi imamo svoje potrebe i ja bi volija jebati svaki dan drugu. Drugo veliki problem je kod cura što uvjek gledaju vanjski izgled. i mi muški također a na kraju naletiš na debila/ku, ja više ne gledam toliko izgled samo gledam dali je cura iskrena, dobra osoba, pametna i jeli imamao bar 30% zajedničkog itd

asti sto fbs sto si opak, ali u pravu definitivno
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:48   #163 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,813
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
KAO PRVO NEMOJ SE BAHATITI VELIČINOM SLOVA...OVO ŠTO SI REKLA MOŽEŠ NAPISATI I NORMALNOM VELIČINOM SLOVA KORISTEĆI BOLD A NE KORISITI KRETENSKU VELIČINU SLOVA
KAO DRUGO KORISTI EDIT KAD HOĆEŠ NEŠTO UZASTOPNO POSTATI
I ZADNJE ALI JAKO VAŽNO... CRVENA BOLDANA SLOVA KORISTE MODERATORI U TEŠKIM TRENUTCIMA KAD MORAJU UPOZORITI NEKOG FORUMAŠA...TI NISI MODERATOR PREMA TOME SUZDRŽI SE OD OVAKVOG NAČINA PISANJA

fat_boy_slim
1.ni nisam se bahatila!! ona je prva stavila veća slova...
2.nisam znala da to kosriste moderatori jel sam kratko tu na forumu,ne znam sva pravila,a nisam ih ni čitala tak da jebi ga
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:49   #164 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

pročitaj pravila to ti je prvo što moraš napraviti
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 20:56   #165 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
ovak neman nista protiv cura koje se troše a nebi ni ti trebala. svi mi imamo svoje potrebe i ja bi volija jebati svaki dan drugu. Drugo veliki problem je kod cura što uvjek gledaju vanjski izgled. i mi muški također a na kraju naletiš na debila/ku, ja više ne gledam toliko izgled samo gledam dali je cura iskrena, dobra osoba, pametna i jeli imamao bar 30% zajedničkog itd

asti sto fbs sto si opak, ali u pravu definitivno
ne gledaju sve cure samo vanjski izgled. curama je bitno da su dečki dobri,i da nisu kurvari,da su iskreni... nije sve u izgledu... ljepota je prolazna,kad tad ćeš omatorit i bit star i naboran osim ak te u mladosti ne spiči smrt.... to je dobar pogled da gledaš jel imate šta zajedničko il ne... da bi to funkcioniralo fala bogu da treba imat zajedničkih stvari

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
pročitaj pravila to ti je prvo što moraš napraviti
aj pročitat ću....

Zadnji Uredio daidza : 16-12-07 u 21:00.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 21:01   #166 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
ne gledaju sve cure samo vanjski izgled. curama je bitno da su dečki dobri,i da nisu kurvari,da su iskreni... nije sve u izgledu... ljepota je prolazna,kad tad ćeš omatorit i bit star i naboran osim ak te u mladosti ne spiči smrt.... to je dobar pogled da gledaš jel imate šta zajedničko il ne... da bi to funkcioniralo fala bogu da treba imat zajedničkih stvari
Citat:
aj pročitat ću....
koristi za uzastopno postanje
Star 16-12-07, 21:21   #167 (permalink)
Banned

ok aj sad ću probat !! jebe me to što ne znam kak da izdvojim 1 rečenicu pa da ju prokomentiram.... neg moram kopirat cijeli text... i ne znam kak da napravim da uzmem npr od 2 osobe neke citate i stavim u 1 post..et iskrena sam i s tim se patim... al nova sam tu...jebi ga...zato ni ne znam
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 21:24   #168 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,601
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Označi sve postove koje želiš citirati sa

Za izdvajanje dijela teksta jednostavno obriši sav suvišan ali ne smiješ obrisati ono u [ ] zagradama

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 21:39   #169 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ovak, a sad će teta dorina dati svoju procjenu neukrotive 031

Ti si opako razočarana. Evo i zašto!?
Mislim da se jako bojiš i bahata si iz tog razloga (ljudi kada neznaju i kada su "pred zidom" su strašno bahati), a i nesigurna si.
Vjerojatno sebe držiš boljom od većine (nije bitno pamet, izgled ili kaj već) i nemaš baš sreće sa suprotnim spolom (a jbga, to ti je tak) dok možda neke, po tvojim mjerilima, manje lijepe ili manje pametne... pod rukom šetaju s nekim kojega, opet po tvojim kriterijima, ne zaslužuju.
Iz nesigurnosti, dolazi zavist - te te cure karakteriziraš kao lake i voljela bi (čovjek najviše kritizira one osobine drugih koje bi volio imati - opet zavist na neki način!) biti kao one ili biti na njihovom mjestu, ali iz straha, ma koliko ti tupila da si super - cool - sigurna u sebe vjerojatno nikada nećeš jer je uvijek lakše držati druge van intimne zone (zona odnosa ja - ti; ne sexualna).
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 23:44   #170 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
ok aj sad ću probat !! jebe me to što ne znam kak da izdvojim 1 rečenicu pa da ju prokomentiram.... neg moram kopirat cijeli text... i ne znam kak da napravim da uzmem npr od 2 osobe neke citate i stavim u 1 post..et iskrena sam i s tim se patim... al nova sam tu...jebi ga...zato ni ne znam
Neukrotiva. Deder ti da ja tebe ukrotim. I tu ne mislim na sex. Samo ćemo pričat dok si još puna života. Ja ubijem osobe psihički... pričom. Malo kasnije ćeš shvatit da ti možda nije razmišljanje na mjestu. Sad si još mlada i nadobudna. Ili visoko letiš jer čekaj.... zašto bi se samo tebi uljetalo da ne znam kakva si bomba... Al' opet mislim da sa takvim stavom kojeg si iskazala u nekoliko postova možeš biti buduća domina jer vidim da voliš da te se moli.... i to sve...!!!!!

Nemam ništa protiv tebe dakako da se ne bi uvrijedila. Tebi treba netko da te malo smiri.....

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 16-12-07 u 23:47.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114