| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ko kaze da moras piljit i slinit? prici decku nema veze s piljenjem i slinjenjem. osim ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Citat:
KAO DRUGO KORISTI EDIT KAD HOĆEŠ NEŠTO UZASTOPNO POSTATI I ZADNJE ALI JAKO VAŽNO... CRVENA BOLDANA SLOVA KORISTE MODERATORI U TEŠKIM TRENUTCIMA KAD MORAJU UPOZORITI NEKOG FORUMAŠA...TI NISI MODERATOR PREMA TOME SUZDRŽI SE OD OVAKVOG NAČINA PISANJA fat_boy_slim
__________________ | |||
| | |
| | #162 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ovak neman nista protiv cura koje se troše a nebi ni ti trebala. svi mi imamo svoje potrebe i ja bi volija jebati svaki dan drugu. Drugo veliki problem je kod cura što uvjek gledaju vanjski izgled. i mi muški također a na kraju naletiš na debila/ku, ja više ne gledam toliko izgled samo gledam dali je cura iskrena, dobra osoba, pametna i jeli imamao bar 30% zajedničkog itd asti sto fbs sto si opak, ali u pravu definitivno
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| Banned | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
2.nisam znala da to kosriste moderatori jel sam kratko tu na forumu,ne znam sva pravila,a nisam ih ni čitala tak da jebi ga | |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Banned | Citat:
![]() aj pročitat ću.... Zadnji Uredio daidza : 16-12-07 u 21:00. | |
| | |
| | #166 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
za uzastopno postanje
__________________ | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Banned | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ok aj sad ću probat !! jebe me to što ne znam kak da izdvojim 1 rečenicu pa da ju prokomentiram.... neg moram kopirat cijeli text... i ne znam kak da napravim da uzmem npr od 2 osobe neke citate i stavim u 1 post..et iskrena sam i s tim se patim... al nova sam tu...jebi ga...zato ni ne znam |
| | |
| | #168 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Označi sve postove koje želiš citirati sa ![]() Za izdvajanje dijela teksta jednostavno obriši sav suvišan ali ne smiješ obrisati ono u [ ] zagradama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #169 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ovak, a sad će teta dorina dati svoju procjenu neukrotive 031 ![]() Ti si opako razočarana. Evo i zašto!? Mislim da se jako bojiš i bahata si iz tog razloga (ljudi kada neznaju i kada su "pred zidom" su strašno bahati), a i nesigurna si. Vjerojatno sebe držiš boljom od većine (nije bitno pamet, izgled ili kaj već) i nemaš baš sreće sa suprotnim spolom (a jbga, to ti je tak) dok možda neke, po tvojim mjerilima, manje lijepe ili manje pametne... pod rukom šetaju s nekim kojega, opet po tvojim kriterijima, ne zaslužuju. Iz nesigurnosti, dolazi zavist - te te cure karakteriziraš kao lake i voljela bi (čovjek najviše kritizira one osobine drugih koje bi volio imati - opet zavist na neki način!) biti kao one ili biti na njihovom mjestu, ali iz straha, ma koliko ti tupila da si super - cool - sigurna u sebe vjerojatno nikada nećeš jer je uvijek lakše držati druge van intimne zone (zona odnosa ja - ti; ne sexualna).
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() Nemam ništa protiv tebe dakako da se ne bi uvrijedila. Tebi treba netko da te malo smiri.....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 16-12-07 u 23:47. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

[/color]
jel ti znas sto znaci "laka cura"? to je cura koja siri noge svakome i uvijek.. a ne ona koja prilazi prva decku. ako cura pridje nekom decku prva to ne znaci da ce mu odmah rasirit noge.. yebote.. daj se probudi iz svojih zatupljenih gluposti..

za uzastopno postanje