| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; ja uglavnom znam privuci paznju na sebe,tako da bi me morao uociti i s time bi prvo vidjela hoce ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Celebrity | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ja uglavnom znam privuci paznju na sebe,tako da bi me morao uociti i s time bi prvo vidjela hoce li on meni prici!ako ne onda bi ja zapocela s nekom spikom!ali ne znam bi li pitala tipa da sutradan ide samnom na cugu ili sl. mislim da to nebi,dosli bi do toga da on to mene pita ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #174 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
i jos jedna stvar.. osobe koje te ne uocavaju su za tebe pogresne osobe?! kako znas da jesu? kad ih niti ne poznajes?! Citat:
LOL ![]() ![]() SVI TI SE PROTURJECE ako nisi skuzila.. jel to znaci da su svu qrve? pogledaj mojih prethodnih cca 2000 postova pa ces vidit kolika sam qrva ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
Citat:
1. bome jesi 2. kad dodjes na neki forum ili bilo sto drugo, a nemas pojma: - razgledas okolo, pokusavas shvatit, zaviris u pravila - pitas nekoga tko zna sto da napravis ako ti ne znas - imas uvijek dio foruma s naslovom TEST gdje testiras kako stvari funkcioniraju
__________________ | |||||
| | |
| | #175 (permalink) | ||
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
2.mal si se zajebala po čem ti misliš da ja nemam sreće s muškima?! 3.ja nisam ni 1% nesigurna,a ni zavidna...je ne volim zavidne ljude.... grozni su mi! 4.isuse,ja da bi volila imat takve osobine? pa ženo nema teorije,nikad ne bi taka voljela biti.ja iskreno kažem šta mislim,nemam šta glumit....lagat,i skrivat!!! 5.ja nisam u ni jednoj riječi rekla "ja sam cool" "ja sam super" čitaj bolje postove!!! al sigurna u svoje stavove definitivno jesam.... jel čovjek treba bit siguran u svoje odluke i stavove... jebi ga u neke odluke nisam bila sigurna pa sam se zajebala al takav je život... al zato stavove čvrsto držim.... ![]() Citat:
![]() | ||
| | |
| | #176 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 17-12-07 u 15:03. | |
| | |
| | #177 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Čitam i čitam...nebi se mješao al neda mi vrag mira. Vidim da od tvojih prvih 100 postova većina ide na sukob sa ostalima. Ti si neka svadljivica. Nemoj tako. Ljudi će te počet izbjegavat. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Uopće se ne radi o tome da je oprečno mišljenje loše, ali sam način (bahat i bezobrazan prije svega) je zbilja ružan. Možemo se argumentirano raspravljati, a pri tome ne biti bezobrazni....jelda neukrotivo naše mlado?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 17-12-07 u 19:37. |
| | |
| | #179 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #180 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat: nisam svadljivica,neg se ne dam zajebavatZadnji Uredio neukrotiva_031 : 17-12-07 u 20:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.