| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Nikad, previše me sram Dečki, bi pristali da vas pozovem van?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Netko ti je ovdje dobro napisao, da si prvih 100 postova potrošila na svađu s drugim forumašima a to ti nije dobro, jer ispadaš svadljivica s kojom se nitko neće družit. Dorina - Od tolikog zjevanja pazi da ti nešto ne uđe. ![]() Bi ![]() Zadnji Uredio daidza : 17-12-07 u 21:10. | |
| | |
| | #183 (permalink) | |
| fear of the dark | Citat:
![]() | |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() | |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| fear of the dark | Citat:
!!! | |
| | |
| | #186 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Netreba se sad svađat. Imaš takav stav i to je to. Više bi volio da si stavila slike na forum gdje se forumaši upoznavaju nego što se tu bezveze tenzije dižu. Smiri se hebemu. Sjetim se svoga prijatelja koji je pitao curu koju je vidio vani.... "djevojko šta tebi fali pa da ne bi sa mnom bila" Cura nije shvatila pitanja.... ali nije bitno. Neukrotiva smiri se samo... i to je to.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #187 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #188 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? [quote=MalikTintilinić;641319]Netreba se sad svađat. Imaš takav stav i to je to. Više bi volio da si stavila slike na forum gdje se forumaši upoznavaju nego što se tu bezveze tenzije dižu. Smiri se hebemu.[/QUOTE tako je.... ja se nisam počela prva svađat..... ![]() |
| | |
| | #189 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
oke, aj sad procitaj malo pravila, prestani pisat velikim slovima i kad odvajas redove u quotanom textu onda koristi znakic QUOTE u obliku oblacica iz stripova, tj. oznacis tekst koji zelis citirati i stisnes taj znakic, pojavit ce se: [ QUOTE ] nekakav citirani tekst [ / QUOTE ] i sad da se vratim na temu? kakve veze lake cure imaju s curama koje prve pridju decku? nemaju nikakve. svi smo mi iznosili svoja misljenja, koja su protivna tvojem. sto ocito govori nesto sto ti ne zelis shvatit.. ono sto ti ja zelim reci je da kroz zivot mjenjas misljenja ovisno o situaciji u kojoj se nadjes (i ne to ne znaci svakih 5 min), i ako ti 345678 ljudi govori da ti misljenje nije na mjestu, pa ja bi si malo razmislila o tome.
__________________ | |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
e ma muči me to odvajanje ja to odvojim al na krajui ne ispadne tak neg sasvim deseto..već sam pošizila s tim.... ma ja ne razmišljam o tome.... ja tepem svoje i jebat ga.... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

!!!
tako je.... ja se nisam počela prva svađat.....