Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Nikad, previše me sram Dečki, bi pristali da vas pozovem van?...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-12-07, 20:27   #181 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,736
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Nikad, previše me sram

Dečki, bi pristali da vas pozovem van?
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:28   #182 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
nije bahat način,jel ja sam normalno napisala svoje mišljenje,pa su počeli komentari,i ja sam nastavila.... ja sam samo iznjela svoje mišljenje ovdije.... ko i drugi.... sam što se drugima nije sviđalo to moje,pa su počeli komentari na moje postove,i onda sam ja komentirala....
Ma sve 5 malena, ti kažeš da imaš čvrst stav oko ove teme pa zašto se onda toliko pravdaš, što se bojiš da ćemo ti mi promjenit mišljenje, imaš stav i gotovo ne moraš se nama opravdavat, znamo tvoj stav i kraj priče.
Netko ti je ovdje dobro napisao, da si prvih 100 postova potrošila na svađu s drugim forumašima a to ti nije dobro, jer ispadaš svadljivica s kojom se nitko neće družit.

Dorina - Od tolikog zjevanja pazi da ti nešto ne uđe.

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Nikad, previše me sram
Dečki, bi pristali da vas pozovem van?
Bi

Zadnji Uredio daidza : 17-12-07 u 21:10.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:33   #183 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,441
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Exclamation Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Ma sve 5 malena, ti kažeš da imaš čvrst stav oko ove teme pa zašto se onda toliko preaniš, što se bojiš da ćemo ti mi promjenit mišljenje, imaš stav i gotovo ne moraš se nama opravdavat, znamo tvoj stav i kraj priče.
Netko ti je ovdje dobro napisao, da si prvih 100 postova potrošila na svađu s drugim forumašima a to ti nije dobro, jer ispadaš svadljivica s kojom se nitko neće družit.
l
pa zato jel ja sam ko što kažem sam mišljenje napisala i onda su počeli komentari.... a ja sam po prirodi taka da neću odustat,neg kad meni neko i ja ću pisat.... nisam svadljivica... nisam prva počela...
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:36   #184 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
pa zato jel ja sam ko što kažem sam mišljenje napisala i onda su počeli komentari.... a ja sam po prirodi taka da neću odustat,neg kad meni neko i ja ću pisat.... nisam svadljivica... nisam prva počela...
Nema ništa loše u tome što braniš svoj stav, al treba znat granice, preko kojih se ne ide.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:41   #185 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Arrow Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Citat:
Nema ništa loše u tome što braniš svoj stav, al treba znat granice, preko kojih se ne ide.
jbg,ja sam stekla dojam da su se neki urotili protiv mene i onda nema granica... ak neko komentira,ja vračam.... naravno da nema niš loše kad se stav brani!!! ostani do kraja pri svom.... !!!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:42   #186 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,244
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Netreba se sad svađat. Imaš takav stav i to je to.

Više bi volio da si stavila slike na forum gdje se forumaši upoznavaju nego što se tu bezveze tenzije dižu. Smiri se hebemu.

Sjetim se svoga prijatelja koji je pitao curu koju je vidio vani.... "djevojko šta tebi fali pa da ne bi sa mnom bila"

Cura nije shvatila pitanja.... ali nije bitno.

Neukrotiva smiri se samo... i to je to.
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:42   #187 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,370
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Dorina - Od tolikog zjevanja pazi da ti nešto ne uđe.
Pa zato i zijevam
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:44   #188 (permalink)
fear of the dark

[quote=MalikTintilinić;641319]Netreba se sad svađat. Imaš takav stav i to je to.

Više bi volio da si stavila slike na forum gdje se forumaši upoznavaju nego što se tu bezveze tenzije dižu. Smiri se hebemu.[/QUOTE
tako je.... ja se nisam počela prva svađat.....
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 21:31   #189 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,988
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
JEBI GA,JA SAM DOŠLA NA FORUM,POGLEDALA TEME,I VIDILA OVU I POČELA PISAT.... NISAM NIŠ POSEBNO RAZGLEDAVALA I ČITALA PRAVILA,,, JEL SAD SAM PRVI PUT NA FORUMU,NISAM RANIJE IŠLA NA FORUME... ne odnose se dečki ni najmanje premam meni ko prema lakoj ženskoj jel nemaju povoda za to.... a i meni je opčenito jadno kad se dečki jadno ponašaju prema curama,i cure prema njima... al nije niko svetac....tak da...jebi ga

oke, aj sad procitaj malo pravila, prestani pisat velikim slovima i kad odvajas redove u quotanom textu onda koristi znakic QUOTE u obliku oblacica iz stripova, tj. oznacis tekst koji zelis citirati i stisnes taj znakic, pojavit ce se:
[ QUOTE ] nekakav citirani tekst [ / QUOTE ]

i sad da se vratim na temu? kakve veze lake cure imaju s curama koje prve pridju decku? nemaju nikakve.

Citat:
ja sam samo iznjela svoje mišljenje ovdije.... ko i drugi.... sam što se drugima nije sviđalo to moje,pa su počeli komentari na moje postove,i onda sam ja komentirala.... nisam svadljivica,neg se ne dam zajebavat
svi smo mi iznosili svoja misljenja, koja su protivna tvojem. sto ocito govori nesto sto ti ne zelis shvatit.. ono sto ti ja zelim reci je da kroz zivot mjenjas misljenja ovisno o situaciji u kojoj se nadjes (i ne to ne znaci svakih 5 min), i ako ti 345678 ljudi govori da ti misljenje nije na mjestu, pa ja bi si malo razmislila o tome.
Star 17-12-07, 21:49   #190 (permalink)
fear of the dark

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

oke, aj sad procitaj malo pravila, prestani pisat velikim slovima i kad odvajas redove u quotanom textu onda koristi znakic QUOTE u obliku oblacica iz stripova, tj. oznacis tekst koji zelis citirati i stisnes taj znakic, pojavit ce se:
[ QUOTE ] nekakav citirani tekst [ / QUOTE ]

i sad da se vratim na temu? kakve veze lake cure imaju s curama koje prve pridju decku? nemaju nikakve.

svi smo mi iznosili svoja misljenja, koja su protivna tvojem. sto ocito govori nesto sto ti ne zelis shvatit.. ono sto ti ja zelim reci je da kroz zivot mjenjas misljenja ovisno o situaciji u kojoj se nadjes (i ne to ne znaci svakih 5 min), i ako ti 345678 ljudi govori da ti misljenje nije na mjestu, pa ja bi si malo razmislila o tome.

e ma muči me to odvajanje ja to odvojim al na krajui ne ispadne tak neg sasvim deseto..već sam pošizila s tim.... ma ja ne razmišljam o tome.... ja tepem svoje i jebat ga....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113