| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: malena_rozy pa kako sam ja već više puta tako prilazila tipovima(svaki put neuspješno ) moram ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Al dobro, mozda sam ja cudna biljka. Ustvari sigurno jesam. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Makar sam i ja prvo za prijateljstvo,al šta ćeš ima i takvih koji ti se svidi na prvi pogled pa ti se ne da čekati na to drugo i početi prvo s prijateljstvom,bez obzira prišo on meni il ja njemu! Na kraju ispadne da je bolje prvo s početi s prijateljstvom!!! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? been there....done that. ali bolje mi je kad musko pride, call me old fashioned... ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? and so I did samo kazem, da volim kad musko zna sto hoce...u ovom slucaju mene ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Houston we have a problem...i'm to so fuckin shy..i don't know what to say cuz im pussy.. c'mon be my friend and i'll be happy not anymore crappy
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
meni osobno nije to problem ![]() sure ill be your friend ill help u to catch some girl if u are soo shy ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() Citat:
![]() evo prvog pristupa ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

) moram priznat da opet isto prišla tipu bez beda.mislim....ako ništa drugo barem si tako mogu nać dobrog frenda,tj tako sam neke frendove i našla 
Ustvari sigurno jesam. 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

ill help u to catch some girl if u are soo shy