| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; pazi da imas sve zagrade i da je [ QUOTE ] [ /QUOTE ] unutar ovih zagrada sve spojeno, a ne odvojeno kao sto ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? pazi da imas sve zagrade i da je [ QUOTE ] [ /QUOTE ] unutar ovih zagrada sve spojeno, a ne odvojeno kao sto sam ja napravila (stavila sam tako da vidis).
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #193 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
Tebi je bar lako pošizit. Bi! | |
| | |
| | #197 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? nebi.... ipak su muškarci lovci i mislim da bi odmah stvorili nekakvu negativnu predožbu o nama... dobro, ne baš negtivno, nego onak.... ne znam zašto tako mislim ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Mazda, bolje da ne znaš zašto to misliš.... ![]() (jer si u pravu: muški su obično babe- koliko god da bi im to da im cura priđe laskalo, većina će se 1. ići time pohvaliti drugim dečkima, 2. na hvaljenje dodati neku zajedljivu primjedbu tip 'dam se kladiti da se svima tako upucava' i sl)
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ja bi prišla bez beda, platila mu piće i pozvala na kavu sutra ![]() al definitvno moram cugnut prije toga ![]() ![]() i nije da nisam to napravila ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? hej, ja sam to uspjela izvest, al zakamuflirano tak da je on mene zapravo pitao za van...ma sve je u intuiciji i sve mi to možemo tak izvest, hehe ![]()
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:16.

sam se nanerviram kad mi ne uspije,al ne previše....al volila bi to znat...a i to što kažeš,naučit ću već....

i mislim da bi odmah stvorili nekakvu negativnu predožbu o nama... dobro, ne baš negtivno, nego onak....