| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; ishel bi..al' nemam para..sve dao u državni prorachun... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Vux cura ćete častit ,uostalom imaš žensko društvo šta ti fali možete na neku klupicu ići ili prošetati to je pravi izlazak ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ma lik..misli me s nekom toljagom opalit..lol..samo dok me vidi..nebu mu ni palica omogla..bu se samo okrenul.. pa ko bi mene bika napadal.. dok se vuksich baci u picolovce..kaj bu nestalo riba iz rvacke..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ne. Nisam nikada, niti bi ikada. Ja preferiram staru školu .
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Nikad ne bih prišao muškarcu i pozvao ga van... ![]() Moram priznati da nekako preferiram kad cura, ako je zaintersirana, 'natjera' mene da ju pozovem van- odmah znaš da zna što želi i kako to dobiti. U tom slučaju mogu biti i blago indiferentan, pa prihvatiti igru (kad se već ona pokazala kao dostojan protivnik ). A i guba je osjećaj kad skužiš da te tjera u kut, da ćeš uskoro ili morati zvati van ili izmigoljiti kao nešto jegulja (ili, treća i najgora mogućnost- ispati nedotupavi bedak koji nije niš' skužio* ).* što bi rekla Vibica 'been there, done that' Gled'o ja nju iz tog kuta kao jelen u svjetla auta što dolazi, ali je mlada dama bila toliko dobra da mi udjeli elegantni coup de grâce ![]() Ali nemam protiv ni izravnog prilaska, no to već neko vrijeme nisam doživio... (naravno, krive su žene, a ne moje godine )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

,uostalom imaš žensko društvo šta ti fali možete na neku klupicu ići
ili prošetati 

U tom slučaju mogu biti i blago indiferentan, pa prihvatiti igru (kad se već ona pokazala kao dostojan protivnik