| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mimy trebalo bi dodat na anketu ''DA, ali samo ako sam pijana'' Nadam se da (hipotetski) on ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Nadam se da (hipotetski) on nije bio tako pijan da kaže ne... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,289
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Znam, neke bi prve prišle kad bi bile sigurne da će to proć. Znam, cure se nebi blamirale. A dečki nek se blamiraju jelda? E pa ja ne mislim da je blamaža ako te ovaj drugi odbije. I da... Bem ti staru školu! Pogledaj na kalendar. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ne znam ze tebe spasoje, al ja nikad nebi prvi pristupio muškarcu ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ja osobno bi prisla tipu...al iz fore vise nego potrebe...ako imam neke namjere da bi bila s njim ne bi mu prisla...jer onda sve zaserem al ovak za sprdanciju ili za zbarit lika za frendicu bez beda ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

.

go away from me bljaaak