| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR MM, ma nije vrag da ti je već netko spustio kriterije?!? nije meni nitko SPUSTIO ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? nije meni nitko SPUSTIO to samo ja radim .... nakon sto podignem moram i spustit... da ne ostanem duzna...a do sad je uvijek bio kalibar dugi ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? spasoje, tako ne ćeš nikad dočekati... Pravi se da ti je nešto palo i naguzi se... Da onda vidiš Adolonov ulet. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #53 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() A kom bi ja to trebo uletit ....tebi ...ne volim dečke.Citat:
![]() Citat:
...vi dečki radite kaj oćete...ovdje jedino malena dolazi u obzir (jer je žensko kad već moram crtat)E da...meni govorite da sam bipsić...pa nisam ja frajer koji je otvorio temu dal prvi prilazite dečkima ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |||
| | |
| | #54 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
ovo boldano bi mi kao trebao bit kompliment jbg...nije mi bas konkurencija neka pa ono...ne znam kak da to shvatim ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Nemoj ljutiti spasoja- to nisu Bipsići nego Štrumpfovi! Malena, ne idu Adolonu komplimenti... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]() Ovakav kompliment do sad ziher nisi primila ![]() Ma...znaš kaj mislim o tebi ![]() Kad spasoja popusti rage i beserk skužit će da se zajebavam ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? ne moras nam govorit Wolf...budi toliko uljudan pa nam ustupi svoju kad ti je vec stalo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

to samo ja radim

....tebi
...ne volim dečke.