Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; A gle, čovjek vam da dobronamjeran savjet, a ti mu pokažeš to (flashback ne temu na xb )... No krasno, ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-07, 22:46   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

A gle, čovjek vam da dobronamjeran savjet, a ti mu pokažeš to (flashback ne temu na xb )... No krasno, ako ju ti ne ćeš odvesti u sobu... Malenkosti viš ti tikvana, ja ne ću propustiti priliku.

Maleenkosti- pa vidiš da on ne će.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 22:49   #62 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

izvisila sam ...šmrc šmrc
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 22:55   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, Malena- pa zar bi ti bio prvi za kojeg bi shvatila da je možda i bolje da nije bilo ništa?!? Vi'š da i nije sve tako crno...

Evo mali zagrljaj da te utješim...
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 22:59   #64 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

imas pravo ...kak znas...kad razmislim...sve je dobro sto se dobro SVRSI
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 23:03   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Ma ne znam zašto svi krivo citiraju tu izreku... Sve je dobro kad dobro svrši(š).
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 12:53   #66 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nepoznatom? Teško..., mislim da ne.
Više volim da dečko priđe, ali izgleda da su danas uloge zamijenjene...
Pa ili čekaj, ili probaj. Uglavnom bi svi čekali.
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 13:43   #67 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Možda ako sam sigurna da će pristati.
Iako ne volim pristupiti prva.

Zadnji Uredio vatra : 10-10-07 u 13:46.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 03:23   #68 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Glasala sam "ne pada mi na pamet", ali možda i bi... ako mi se baš jako sviđa a znam da je stidljiv, ali mislim da nijedan nije toliko stidljiv ako ga imalo zanimaš.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 03:24   #69 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Glasala sam "ne pada mi na pamet", ali možda i bi... ako mi se baš jako sviđa a znam da je stidljiv, ali mislim da nijedan nije toliko stidljiv ako ga imalo zanimaš.
pricaj to nekom drugom...glech mene
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 03:37   #70 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Šta s tobom?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114