| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; pa da...ovo kaj je boldano..ne..... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? | |||
| Da, bez problema | | 9 | 18.37% |
| Možda, ako mi se stvarno sviđa | | 7 | 14.29% |
| Da, ako znam da će pristati | | 11 | 22.45% |
| Ne pada mi na pamet | | 23 | 46.94% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Sva sreća da je Vuxs, koji možda zna što priča, rekao da to nije točno... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Ipak je ovo ženski kutak- da u pravu ste, sorry. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #76 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Nije stvar u slaganju ili ne. Ako nešto zaista želiš, potrudit ćeš se to i dobiti. U suprotnom, to zapravo nisi ni želio. Barem ja tako mislim (i mislim da je Wamp to htjela reći, valjda). ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Meni priđe ženska i kaže: 'Ej ti, sviđaš se mojoj prijateljici, onoj tamo' ![]() Uz taj izuzetak, i još jedan ili dva, uvijek sam ja prvi prilazio. Joj, jel ovo ženska tema? ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Citat:
| |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? Dar1- ti nisi bio u nekoj duuužoj vezi, zar ne? Bolje ti je i prije naučiti čarobne riječi 'Da, draga.'To se kaže, rezignirano i s blagim 'mučeničkim' smiješkom- a simbolizira zadnje utočište vlastitog mišljenja... Pomirljiva gesta, a žene znaju da dalje ne ide bez borbe. ![]()
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:46.

Bolje ti je i prije naučiti čarobne riječi 'Da, draga.'